«« « - 3 - 4 - 5 - 6 - » »»

orvell
člen
patron
kontrolor

Re: Prihlášky

Kaba napsal(a): Přihlášky se hážou k Orvellovi do schránky, jo?

Jo!

Kaba napsal(a): Aleš už to nedělá, jo?

Ne!

orvell
člen
patron
kontrolor

Nový scan

Ahoj Od 1.10.09 je Lenka Kouřilová (asistentka) na 50% novým scanem.

Od 1.11.09 pak bude scanem na 100%. Proto veškeré doklady, smlouvy, přihlášky, odhlášky, upomínky, připomínky atd směřujte směrem k ní. Přeji jí hodně uspěchu v její nové svazácké funkci, ja se porozhlédnu po nečem s čím bych mohl být Czele prospěšný . :) Zároveň prosím Radu, aby mi za listopad už nepsala PHP.

Váš starý Scan

dan_tencl
medailemedaile
člen
patron
admin node Zápy vodojem

Re: Nový scan

Ahoj orvelle, chci ti poděkovat za roli scana, do které jsem tě kdysi uvrtal. Byl jsi pevným pilířem v záplavě papírů, takže nás nezavalily, řešil jsi problémy rychle, rozesílal, kam to patřilo, prostě Děkuji.

TomK
člen
patron
admin node Kaplička

orvell napsal(a): Ahoj Od 1.10.09 je Lenka Kouřilová (asistentka) na 50% novým scanem.

Od 1.11.09 pak bude scanem na 100%. Proto veškeré doklady, smlouvy, přihlášky, odhlášky, upomínky, připomínky atd směřujte směrem k ní. Přeji jí hodně uspěchu v její nové svazácké funkci, ja se porozhlédnu po nečem s čím bych mohl být Czele prospěšný . :) Zároveň prosím Radu, aby mi za listopad už nepsala PHP.

Váš starý Scan

Lenko, odebiras email scan (at) cze­la.net? posilal jsem ti tam minuly tyden nakou fakturku.

Diky

dan_tencl
medailemedaile
člen
patron
admin node Zápy vodojem

2xRe: Nový scan

TomK napsal(a): Lenko, odebiras email scan (at) cze­la.net? posilal jsem ti tam minuly tyden nakou fakturku.Diky

Orvell nebo jeho schranka v 1637.

A prilohy nekdy se mi stalo, ze nedosly, pouzij radeji orvell at czela.net

orvell
člen
patron
kontrolor

Od 1.2.2010 už opět přestávám být scanem. Funkcni v rámci asistentky za mě přebírá Štefan. Čili veškerou dokumentaci a poštu od února směřujte na adresu klubovny. Díky všem, šéfům akcí, kterým jsem měl tu čest oscanovat dokument, abych tím přispěl k rozvoji Czely. Do konce roku 2009 to činilo nějakých 2030 scanů, když nepočítám bokovky, které se v databázi neukážou. :-) Přeji Štefanovi mnoho úspěchů v nové roli. :-)

home · nahoru
«« « - 3 - 4 - 5 - 6 - » »»
přihlásit
jméno:
heslo:
přihlásit natrvalo