czela.čáry – již v neděli v loděnici

V neděli 30. 4. 2017 pořádáme jako každý rok pálení čarodějnic. Scházet se budeme už od 13h.

Budeme grilovat kýtu a krůtu a samozřejmě opékat špekáčky. K tomu je zajištěno pivo (Hubertus 11, Ferdinand Polotmavý 7kulí a APA z pivovaru Permon), nealko také bude. Tentokrát máme i odpolední program pro děti – vemte celou rodinu. Večer živá harmonika, zpěv, ohnivý tanec a další parádičky.

 

Jo a máme velkou prosbu – potřebujeme trochu helfnout. Jak s přípravou (dovoz grilu, příprava na místě), tak hlavně s úklidem po akci (cca 3 hodiny druhý den dopoledne). Matějovi s Orvelem už se to nechce postopadesáté uklízet, tak budeme rádi, pokud se najde i někdo jiný. Můžeš si tím napracovat členské příspěvky či získat finanční odměnu. Zájemci ať se hlásí na email: rada@czela.net. Předem děkujeme!

PROGRAM PRO DĚTI

Novinkou letošních čarodějnic je program pro děti, který pro nás připravil čelákovický spolek AKTRA.cz.
Od 14:30 hod mohou vaše/naše děti vyzkoušet několik čarodějnických disciplín, zahrát si nejrůznější hry a výtvarně tvořit společně s vedoucími pravidelných pohybových a výtvarných kroužků. Program bude ukončen v 18 hod. Mokrá varianta zajištěna. Na všechny čarodějky a čaroděje čeká občerstvení, špekáčky na oheň a plno zábavy. Koště s sebou!