router predelat na normal pc

Diskuse o potřebném železe, jeho cenách, použitelnosti ...

7xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod samson » stř 13. čer 2007 7:41:58

spagetka napsal(a):
pomoch byste mi nekdo s tim pls, ja uz si nevim rady, bude vtom nejaka blbost,ale ja nevim jaka... :-( pls pomozte


- mrkni sem: http://www.adminxp.cz/hardware/index.php?aid=132
- tobě nejde google ? ;)
- http://www.google.cz/search?q=slave+master+nastaven%C3%AD&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:cs-CZ:official
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5784
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

6xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod PetrS » stř 13. čer 2007 8:43:00

spagetka napsal(a):
tak hadr uz bezi cdromka taky ale nechytne se mi cd s operacnim systemem... :-( v biosu jsem nastavil cd-rom jako prvni a hadr jako druhej a proste se nechytne, mozna by to chtelo naformatovat disk, ale to zas nevim jak, kdyz je to takhle :-(


A jaky system tam vubec chces instalovat? Resp. funguje to instalacni CD zaroven jako boot CD?
U starších verzích woken tomu tak rozhodně nebylo...

příspěvek upravil PetrS: 13.06.2007 08:43:12
  • 0

PetrS
 
Příspěvky: 207
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod spagetka » stř 13. čer 2007 12:45:06

chtel bych tam hodit XP profesoinal
  • 0

spagetka
 
Příspěvky: 93
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

8xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod samson » stř 13. čer 2007 14:50:42

spagetka napsal(a):
chtel bych tam hodit XP profesoinal

Ty bootují z CD. Pokud to máš dobře nastavené. Viz. můj příspěvek výše...

příspěvek upravil Samson: 13.06.2007 14:51:06
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5784
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

9xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod spagetka » stř 13. čer 2007 16:01:10

no asi jsem holt blbej, uz ani net mi nepomaha... :-D ja uz to ani podle netu nenastavim... :-( porad nic :-(
  • 0

spagetka
 
Příspěvky: 93
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

6xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod trupik » stř 13. čer 2007 20:17:22

spagetka napsal(a):
tak hadr uz bezi cdromka taky ale nechytne se mi cd s operacnim systemem...

Cau, na routery neni potreba zas tak super zelezo, v praci mam obycejne pentium 100 a 64 MB RAM. Tim chci rict, ze pokud mas nejakou takovouhle vykopavku a tim padem treba i starsi cdromku, nemusi ti to ani nabootovat (winxp), protoze osobne jsem se uz nekolikrat presvedcil, ze cdromka s 2 az 8 nasobnou rychlosti cteni mi vypaleny cd prezvejkavala a prezvejkavala, ale neprecetla ho. Mozna by to chtelo trochu uprenit konfiguraci.
  • 0

trupik
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: router predelat na normal pc

Příspěvekod spagetka » stř 13. čer 2007 20:44:49

trupik napsal(a):
spagetka napsal(a):
tak hadr uz bezi cdromka taky ale nechytne se mi cd s operacnim systemem...

Cau, na routery neni potreba zas tak super zelezo, v praci mam obycejne pentium 100 a 64 MB RAM. Tim chci rict, ze pokud mas nejakou takovouhle vykopavku a tim padem treba i starsi cdromku, nemusi ti to ani nabootovat (winxp), protoze osobne jsem se uz nekolikrat presvedcil, ze cdromka s 2 az 8 nasobnou rychlosti cteni mi vypaleny cd prezvejkavala a prezvejkavala, ale neprecetla ho. Mozna by to chtelo trochu uprenit konfiguraci.


no tak to ja prave v tomhle moc zbehlej nejsem...potreboval aby to nekdo trosku pokopal :-D, je to procesor 500 Mhz a cd-romka neni zas tak maly rychlosti (bych teda rek)
  • 0

spagetka
 
Příspěvky: 93
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Předchozí

Zpět na Hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'