Warcraft 3: Frozen Throne

Někdy je potřeba se odreagovat ....

5xRe: W3

Příspěvekod Thanatos » sob 13. zář 2008 19:25:32

Mirek rikal neco o natovaní, ale nechapu to
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

5xRe: W3

Příspěvekod mitch » sob 13. zář 2008 19:33:29

Jui napsal(a):
Mitch(CZ) napsal(a):
Thanatos napsal(a):
Je v jinym vlaknu tohodle sem si nevšim :) nemuze mi někdo poradit ted kdyz mame se sousedem u diamantu oba verejne ip nenecha nás battle hrát spolu jinak s každym mužem i zakladat ,ale jak zalozi někdo z nás druhý se nemůže připojit HELP prosím


je to tim ze verejny IP z czelanetu nejsou dostupny lidem z czelanetu...


to mi přijde trošku divný, co by tomu mělo bránit?


verejna IP se stava verejnou az kdyz opusti czela.net, bohuzel neni udelany at vi jak se k nam dostat zpet..
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

6xRe: W3

Příspěvekod samson » sob 13. zář 2008 20:51:09

Mitch(CZ) napsal(a):
Jui napsal(a):
Mitch(CZ) napsal(a):
Thanatos napsal(a):
Je v jinym vlaknu tohodle sem si nevšim :) nemuze mi někdo poradit ted kdyz mame se sousedem u diamantu oba verejne ip nenecha nás battle hrát spolu jinak s každym mužem i zakladat ,ale jak zalozi někdo z nás druhý se nemůže připojit HELP prosím


je to tim ze verejny IP z czelanetu nejsou dostupny lidem z czelanetu...


to mi přijde trošku divný, co by tomu mělo bránit?


verejna IP se stava verejnou az kdyz opusti czela.net, bohuzel neni udelany at vi jak se k nam dostat zpet..

To je divé, jak to tedy funguje .. ?

Mám vlastní veřejnou adresu ... pokouším se připojit na herní server vytvořený uvnitř u člena, který má také veřejnou adresu.

Můj požadavek by měl být vnitřními routery posílán až na bránu ven z czela.netu. Pak by to mělo být OK.

Chodí to tak ?

Zkuste si každý udělat tracert na veřejnou toho druhého ...

UPD: respektive ... **správně by měl být nastaven snat i dnat**, aby byla veřejná dostupná zvenčí ... pokud by byl jen snat tak veřejná vystupuje jako veřejná, ale nikým zvenčí (a tím asi i zevnitř sítě) není dostupná.

Možná je to ono ?

příspěvek upravil Samson: 13.09.2008 20:54:59
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5797
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

7xRe: W3

Příspěvekod Thanatos » ned 14. zář 2008 13:01:09

ke mě Microsoft Windows XP [Verze 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Medved>tracert 78.108.96.136

Výpis trasy k 78.108.96.136 s nejvýše 30 směrováními

1 < 1 ms < 1 ms < 1 ms diamant_lan.czela.czf [10.93.43.1]
2 < 1 ms < 1 ms < 1 ms cmc_ap_ath1.czela.czf [10.93.1.25]
3 1 ms 1 ms 3 ms kremilek2backbone.czela.czf [10.93.1.210]
4 3 ms 3 ms 4 ms 10.93.3.65
5 11 ms 8 ms 4 ms 78.108.96.136
6 6 ms 4 ms 8 ms 10.93.3.65
7 4 ms 6 ms 7 ms kremilek2backbone.czela.czf [10.93.1.210]
8 4 ms 4 ms 4 ms cmc_ap_ath1.czela.czf [10.93.1.25]
9 4 ms 3 ms 3 ms diamant_lan.czela.czf [10.93.43.1]
10 3 ms 3 ms 4 ms peter.czela.net [10.93.43.100]

Trasování bylo dokončeno.

a k jirkovi
C:\Documents and Settings\Medved>tracert 78.108.96.110

Výpis trasy k 78.108.96.110 s nejvýše 30 směrováními

1 < 1 ms < 1 ms < 1 ms diamant_lan.czela.czf [10.93.43.1]
2 < 1 ms 1 ms < 1 ms cmc_ap_ath1.czela.czf [10.93.1.25]
3 1 ms 1 ms 1 ms kremilek2backbone.czela.czf [10.93.1.210]
4 4 ms 5 ms 7 ms 10.93.3.65
5 6 ms 4 ms 3 ms 78.108.96.110
6 4 ms 4 ms 9 ms 10.93.3.65
7 4 ms 4 ms 4 ms kremilek2backbone.czela.czf [10.93.1.210]
8 12 ms 5 ms 4 ms cmc_ap_ath1.czela.czf [10.93.1.25]
9 4 ms 3 ms 3 ms diamant_lan.czela.czf [10.93.43.1]
10 4 ms 4 ms 3 ms kobera.czela.czf [10.93.43.49]

takhel to vypada je to dobře?
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

8xRe: W3

Příspěvekod jui » ned 14. zář 2008 13:24:31

no nezkoušel jsem to u herního serveru, ale u ftp mi to maká (dva členi uvnitř sítě s veřejnejma)
  • 0

jui
 
Příspěvky: 495
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

9xRe: W3

Příspěvekod mitch » ned 14. zář 2008 20:30:34

problem je v tom ze sice to najde IP ale nepusti to k ni zadny data...

ja se tracertem taky dostanu ke svoji IP verejny(i ji pingnu), ale jakmile ji zadam do prohlizece( mam tu pusteny apache) tak to napise ze Při pokusu kontaktovat server 78.108.96.69 vypršel časový limit( http://78.108.96.69/ ). zatimco http://10.93.20.32/ funguje normalne... nevim jak ostatni, zkuste to...

jen doplnim ze adresy http://78.108.96.69/ nebo http://mitch.czela.net je normalne z venci dostupna

příspěvek upravil Mitch(CZ): 14.09.2008 20:46:03
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

10xRe: W3

Příspěvekod Thanatos » ned 14. zář 2008 22:44:58

Akési čudné se mi zdá :(
V poslední době nevidim kobyho ani on line na skype

příspěvek upravil Thanatos: 14.09.2008 22:47:10
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Předchozí

Zpět na Hry po síti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Reputation System ©'