Složme se na PC

Někdy je potřeba se odreagovat ....

Re: Re: Gameserver

Příspěvekod murphy » stř 26. říj 2005 19:27:07

SOry kluci posledni 4 prispevky Kaby a Mitche sem odstranil to nemelo co delat s novym gameserverem.

příspěvek upravil Murphy: 26.10.2005 22:10:04
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod murphy » pát 17. úno 2006 18:56:51

Takze server je postavenej , dikybohu funguje , bude se muset jeste trochu doladit , bude se davat na optiku ale musime koupit switch takze z tech kdo dali penize kdo je pro aby se za zbylich 900 (ma je Stefan )koupil tenhle levnejsi switch http://www.i4shop.net/cz/iObchod/Catalog.asp?ca=1612&it=9057 za **290,- kč** Ten switch je potreba jestli to chceme mit na optice a jiny vyuziti tech penez nevidim.

Jestlize zbyde 610 korun tak muzeme jeste koupit pamet. Aktualne je na tom server takhle.

- Duron 1600 (chova se jako 1200)
- Deska k7s5a
- 256 RAM
- 10 GB SCSI disk

Jede na tom zatim CS 1.5 + SServer 3.0

.[ramovana]
|---------------------
|Kdo|Switch|Pamet
|---------------------
|Murphy| (PRO) | (PRO)
|Stefan| (PRO) | (PRO)
|Naj Satah| (PRO) | (PRO)
|Jui| (PRO) | (PRO)
|Majkl| (PRO) | (PRO) |
|Boca| (PRO) | (PRO) |

majkl: nemyslim ze je nutny o tom hlasovat, spis bych dal tejden at se ozve ten, komu vadi, ze jeho investice pujde do tehle veci a pak to koupil


příspěvek upravil Murphy: 18.02.2006 15:15:37
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod mitch » sob 18. úno 2006 15:05:57

Kdyz byste me nechali pustit si tam UT servr(protoze na otesankovi uz ho asi mit nebudu moct) tak bych za tech 900 doplatil ze svyho na 512MB RAM a koupil bych ji.. Co vy na to?

příspěvek upravil Mitch(CZ): 18.02.2006 14:07:02
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

Re: Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod murphy » sob 18. úno 2006 16:02:05

Mitch(CZ) napsal(a):
Kdyz byste me nechali pustit si tam UT servr(protoze na otesankovi uz ho asi mit nebudu moct) tak bych za tech 900 doplatil ze svyho na 512MB RAM a koupil bych ji.. Co vy na to?

příspěvek upravil Mitch(CZ): 18.02.2006 14:07:02


Ja na to ze potrebujem ten switch.
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod murphy » sob 18. úno 2006 16:03:57


majkl: nemyslim ze je nutny o tom hlasovat, spis bych dal tejden at se ozve ten, komu vadi, ze jeho investice pujde do tehle veci a pak to koupil


Tejden je ale dost dlouha doba . A krom toho kdyby dali penize sichni co sou na seznamu tak by sme meli 1700 coz nemame , nevim taky o tom ze by sme kupovali neco za 800 ,- ze nam zbylo jen 900 . Tudiz asi nedali sichni co su tam napsani , a tak bych o tom asi moc taky nehlasoval a koupil to rovnou.
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod majkl » sob 18. úno 2006 16:15:30

Ja nasel tenhle seznam:
* JUI
* BOCA
* PETRd
* IRONMAN
* KAZET
* MAJKL
* NAJ SATAH
* MR. PANIKA
* BERANEK
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Re: Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod majkl » sob 18. úno 2006 16:18:01

Jo a jsem si jistej, ze "ve skladu switch je":http://www.electroshop.cz/download/Sklad_CZELA.xls Nekupoval bych dalsi. Dal bych bejt vama spis pozadavek na KI, aby ho uvolnila pro bohulibe ucely pareni Counter Strike.

Do rozhodnuti urcite bude mozne i switch zapujcit.

příspěvek upravil majkl: 18.02.2006 15:23:39
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod murphy » sob 18. úno 2006 18:27:30

Mitch(CZ) napsal(a):
Kdyz byste me nechali pustit si tam UT servr(protoze na otesankovi uz ho asi mit nebudu moct) tak bych za tech 900 doplatil ze svyho na 512MB RAM a koupil bych ji.. Co vy na to?

příspěvek upravil Mitch(CZ): 18.02.2006 14:07:02


Takze mi ti dame 900 a ty to doplatis ? a koupis 512 ok ?
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod mitch » sob 18. úno 2006 18:49:26

Murphy napsal(a):
Takze mi ti dame 900 a ty to doplatis ? a koupis 512 ok ?


http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41684

Pokud si tam budu moct dat svuj privatni servr a budu mit login kde si muzu poustet veci tak jo..
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: gameserver - co udelame s 9 kilama

Příspěvekod murphy » sob 18. úno 2006 19:49:40

Mitch(CZ) napsal(a):
Murphy napsal(a):
Takze mi ti dame 900 a ty to doplatis ? a koupis 512 ok ?


http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41684

Pokud si tam budu moct dat svuj privatni servr a budu mit login kde si muzu poustet veci tak jo..


Poustet jaky veci ?

příspěvek upravil Murphy: 18.02.2006 18:53:37
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Hry po síti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'