NFS Porche

Někdy je potřeba se odreagovat ....

NFS Porche

Příspěvekod PetrD » čtv 25. pro 2003 20:44:51

Nevíte někdo kde bych sehnal patch na NFS Porche, aby běžely ve Win XP.... v 98čkách běžej normálně a v Xpčkách je nerozeběhnu.... Help Please:)
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: NFS Porche

Příspěvekod Stepaquzz » pát 26. pro 2003 0:53:19

> PetrD napsal(a):
> Nevíte někdo kde bych sehnal patch na NFS Porche, aby běžely ve Win XP.... v 98čkách běžej normálně a v Xpčkách je nerozeběhnu.... Help Please:)
Zkus tzv Protect mod
hodis si vlastnosti zastupce a tam je naka posledni zalozka protect mod...tak ho das na win98 a melo by to jet....
btw:proc hrajes porsche kdyz underground je fakt dobrej???
  • 0

Stepaquzz
 
Příspěvky: 101
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: NFS Porche

Příspěvekod Broadsword » pát 26. pro 2003 1:55:18

> Stepaquzz napsal(a):
> > PetrD napsal(a):
> > Nevíte někdo kde bych sehnal patch na NFS Porche, aby běžely ve Win XP.... v 98čkách běžej normálně a v Xpčkách je nerozeběhnu.... Help Please:)
> Zkus tzv Protect mod
> hodis si vlastnosti zastupce a tam je naka posledni zalozka protect mod...tak ho das na win98 a melo by to jet....
> btw:proc hrajes porsche kdyz underground je fakt dobrej???

To mu nepomuze... Me se to podarilo rozchodit a delalo to podivny veci. Bylo to strasne zpomaleny a casto i ja se rika: TRHANY... a stalo to za nic... Tak bys Peto zkusit Underground :))
  • 0

Broadsword
 
Příspěvky: 81
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

Re: Re: Re: NFS Porche

Příspěvekod PetrD » pát 26. pro 2003 14:30:22

> To mu nepomuze... Me se to podarilo rozchodit a delalo to podivny veci. Bylo to strasne zpomaleny a casto i ja se rika: TRHANY... a stalo to za nic... Tak bys Peto zkusit Underground :))
>

Já bych radši hrál Underground ale...... nevím jak to nastavit aby šel hrát po síti.... u Porche jsem to věděl... ale tady..?????
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: NFS Porche

Příspěvekod boca » úte 30. pro 2003 17:46:49

> PetrD napsal(a):
> > To mu nepomuze... Me se to podarilo rozchodit a delalo to podivny veci. Bylo to strasne zpomaleny a casto i ja se rika: TRHANY... a stalo to za nic... Tak bys Peto zkusit Underground :))
> >

> Já bych radši hrál Underground ale...... nevím jak to nastavit aby šel hrát po síti.... u Porche jsem to věděl... ale tady..?????

Underground nelze hrát v základní verzi po síti!!!!!! Musíš stáhnout utilitu , která je na www.games.tiscali.cz

A to Porsche se dá rozchodit zásahem do registrů, kdysi jsem to tak udělal a šlapalo to. Ale postup si už nepamatuju. Myslim že byl napsán na WWW.cestiny.cz
v diskuzi o need for speed.
  • 0

boca
 
Příspěvky: 775
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Re: NFS Porche

Příspěvekod marty » čtv 28. říj 2004 22:26:49

jedna možnost jak rozběhnout NFS Porsche na XPčkach je: smazat v adresáři Need For Speed - Porsche Unleashed soubor gimme.dll.
Nebo si nainstalovat neoficiální Porsche Unleashed Enhanced Version patch (obsahuje navíc spoustu vylepsení).
  • 0

marty
 
Příspěvky: 71
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0


Zpět na Hry po síti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'