Výpadky

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Výpadky

Příspěvekod mitch » čtv 03. úno 2005 14:03:50

Dneska i vcera me stale trapi vypadky o delce asi 10s Nedopingnu ani amalku ani nic... Nevite nekdo co s tim je?

A je to cca kazdych 10 minut

příspěvek upravil Mitch(CZ): 03.02.2005 13:04:18
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

Re: Výpadky

Příspěvekod smooth » čtv 03. úno 2005 16:19:13

obcas mi taky vypadne net ale ne kazdejch 10min...
  • 0

smooth
 
Příspěvky: 223
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Výpadky

Příspěvekod Filip » pát 04. úno 2005 13:13:22

> Mitch(CZ) napsal(a):
> Dneska i vcera me stale trapi vypadky o delce asi 10s Nedopingnu ani amalku ani nic... Nevite nekdo co s tim je?

> A je to cca kazdych 10 minut

> příspěvek upravil Mitch(CZ): 03.02.2005 13:04:18

viz
http://www.czela.net/forum/showthread.php?threadid=208&postid=11446#11446

Není to něco podobného?
  • 0

Filip
 
Příspěvky: 426
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 13

Re: Re: Výpadky

Příspěvekod smooth » pát 04. úno 2005 15:38:52

tak sem vstal a mam uplne stejny problemy jako mitch...

akorat sou castejsi...

příspěvek upravil smooth: 04.02.2005 14:40:05
  • 0

smooth
 
Příspěvky: 223
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Jde vám internet?

Příspěvekod Kaba » pon 14. úno 2005 8:17:16

?
  • 0

Kaba
 
Příspěvky: 845
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Jde vám internet?

Příspěvekod Kopeczech » pon 14. úno 2005 10:43:58

Chvilkama to jde a chvilkama zase ne...ale spis nejde nez de :)
  • 0

Kopeczech
 
Příspěvky: 126
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Jde vám internet?

Příspěvekod majkl » pon 14. úno 2005 13:49:03

> Kaba napsal(a):
> ?

Kabo, uz jsi v siti dost dlouho, abys vedel, ze konstatovani "nejde mi net" je uplne k nicemu.

Kdyz nejde Internet nebo sit, tak zkus:

tracert www.seznam.cz

Uvidis kde pakety konci.

Kdyby neumel tvuj komp prelozit jmeno www.seznam.cz na IP adresu, tak to bude chybou DNS - jeden bezi na vochomurkovi (10.93.0.1) a druhy na kremilkovi (10.93.0.2).

Jestli mas DNS nastavene spravne zjistis pomoci:

ipconfig /all

Zkus take tracert na 10.93.0.1 (vochomajzna) a 10.93.0.8 (vodojem).

S vysledkem traceroutu uz se pak chyba da najit relativne rychle.
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Re: Jde vám internet?

Příspěvekod novotny » úte 15. úno 2005 19:50:17

Internet mi sice jde, ale fakt je ten, ze asi pred mesicem se to hodne zhorsilo, nemyslim vypadky, ale rychlost. Posledni dobou jsem rad kdyz alespon chvilku slysim neco pres Skype.... neni uz stavajici linka pri tolika novych lidech pretizena? Preci jen si rikam, ze linka je porad stejna a pocet lidi uz se za tu pomerne ratkou dobu co jsem tady zdvojnasobil....
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Jde vám internet?

Příspěvekod thunder.m » úte 15. úno 2005 22:08:24

> faster napsal(a):
> Internet mi sice jde, ale fakt je ten, ze asi pred mesicem se to hodne zhorsilo, nemyslim vypadky, ale rychlost. Posledni dobou jsem rad kdyz alespon chvilku slysim neco pres Skype.... neni uz stavajici linka pri tolika novych lidech pretizena? Preci jen si rikam, ze linka je porad stejna a pocet lidi uz se za tu pomerne ratkou dobu co jsem tady zdvojnasobil....

Problém není v lince do netu, je pravda že je přetížená, ale ne tak aby to někomu jelo pomalu, problém je na jednotlivých node, kam se bezdrátoví klienti připojují, například sektory na Prokopa Holého jsou přetížené, prot jsme vybudovali nové AP ve Volmanově ulici abychom ulehčili node jako je Prokopa Holého a Nádraží.

Jsou dvě možnosti jak situaci zlepšit, jedna je zavést limitování aby se neobjevil nikdy nikdo kdo bude stahovat moc rychle a zahltí AP, druhá možnost je budovat LAN sítě s vysokou propustností, u mě na Nádraží funguje to první, například v čínské zdi prozměnu to druhé :)

příspěvek upravil Thunder.m: 15.02.2005 21:10:27
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

HELP !!!

Příspěvekod samson » ned 03. dub 2005 1:18:03

Nedostanu se na vodojem !!!!
Téměř po celé síti mám ping OK třeba i do Nehvizd, jen do Záp, potažmo na NET se nedostanu !!!
Monitor se všude tváří jako by šlo všechno normálně.
Aha, už ne - je to tam žlutý !!!

tracert na seznam i na vodojem hlásí cílová síť nedostupná.
Že by v Zápech zase nešel proud ??
Zajímavý je traffic na 10.93.0.100

příspěvek upravil Samson: 03.04.2005 01:30:25
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5797
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

Další

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'