Přidání PC do netadmina

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Přidání PC do netadmina

Příspěvekod jake » úte 27. kvě 2008 22:51:44

Před nějakou dobou jsem se z 2,4ghz pripojeni na nehwest prepojil na 5ghz peer na peklo (po domluve s honyem). Po pripojeni jsem honya prosil aby moje IP adresy pridal do netadmina jelikoz ja na to nemam prava. Honyo rekl ze to neni potreba protoze je macguard stejne rozhasenej a musi bejt vypnutej. I tak jsem chtel svoje nova udaje do netadmina ale nepovedlo se.

Nynejsi problem: Restartovalo se Peklo a me se (samozrejme) objevilo "Vypada to ze mate zakazan pristup na internet....". Chtel jsem se tedy zalogovat na peklo a vypnout FW ale ejhle - na peklo neplati puvodni heslo a proste se na nej neda zalogovat. Nechci resit proc je jine heslo atd. Chtel bych radsi najit nekoho kdo ma prava a je ochotny zmenit v netadminu moje udaje z pripojeni k nehwestu na pripojeni k peklu. Nepotrebuju kompletni spravu. Staci kdyz si budu moci sam pridat pocitace pripojene na peklo zapad.

Predem dekuju za kazdeho ochotneho...
  • 0

jake
 
Příspěvky: 521
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Přidání PC do netadmina

Příspěvekod honyo » stř 28. kvě 2008 4:55:13

jake napsal(a):
Před nějakou dobou jsem se z 2,4ghz pripojeni na nehwest prepojil na 5ghz peer na peklo (po domluve s honyem). Po pripojeni jsem honya prosil aby moje IP adresy pridal do netadmina jelikoz ja na to nemam prava. Honyo rekl ze to neni potreba protoze je macguard stejne rozhasenej a musi bejt vypnutej. I tak jsem chtel svoje nova udaje do netadmina ale nepovedlo se.

Nynejsi problem: Restartovalo se Peklo a me se (samozrejme) objevilo "Vypada to ze mate zakazan pristup na internet....". Chtel jsem se tedy zalogovat na peklo a vypnout FW ale ejhle - na peklo neplati puvodni heslo a proste se na nej neda zalogovat. Nechci resit proc je jine heslo atd. Chtel bych radsi najit nekoho kdo ma prava a je ochotny zmenit v netadminu moje udaje z pripojeni k nehwestu na pripojeni k peklu. Nepotrebuju kompletni spravu. Staci kdyz si budu moci sam pridat pocitace pripojene na peklo zapad.

Predem dekuju za kazdeho ochotneho...

pridej si pocitac do netadminu!
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1644
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

2xRe: Stejný Problém

Příspěvekod samson » čtv 05. čer 2008 17:19:40

MCElectro napsal(a):
Rád bych se zeptal, mám nové PC a po zapojení to píše totéž co Jakeovi, navíc jsem na novém profilu MCElecto můj starej je Mc Electro a na ten se nemůžu za boha přihlásit. Potřebuju přidat PC ale vůbec to nejde stránka přidání se nenačte a na ten starej se nedostanu. Může mi někdo pls poradit? Přidat PC nejde atd... vše jsem zkoušel, musí to jedině někdo kdo má oprávnění. Díky


Na email romanhlavicka@seznam.cz ti odešlo nové heslo pro profil s loginem: mcelectro.

Pokud to bude nadále zlobit tak napiš.
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5786
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

V netadminu jako host

Příspěvekod Joezipp » pát 11. črc 2008 16:37:46

Tak uz mi přišel meil ze jesem členem,poplatky jsem zaplatil,net mi zatim nejde a v net adminu jsem stále jako host tim pádem si nemužu přidat počítač.kde je problém?

příspěvek upravil Joezipp: 11.07.2008 16:39:25
  • 0

Joezipp
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: V netadminu jako host

Příspěvekod samson » pát 11. črc 2008 16:57:55

Joezipp napsal(a):
Tak uz mi přišel meil ze jesem členem,poplatky jsem zaplatil,net mi zatim nejde a v net adminu jsem stále jako host tim pádem si nemužu přidat počítač.kde je problém?

příspěvek upravil Joezipp: 11.07.2008 16:39:25


Problém jako většinou mezi klávesnicí a židlí.

Už jsem ti psal, že máš v netadminu dvě registrace. Ta správná je:
- login: **poklop**
- VS 6569

Pokud neznáš heslo k té správné, tak si ho vygeneruj na přihlašovací stránce.

příspěvek upravil Samson: 11.07.2008 16:59:11
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5786
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

2xRe: V netadminu jako host

Příspěvekod Joezipp » pát 11. črc 2008 23:19:16

Ja jsem psal chmelejovi ze chci registraci Joezipp,tak jsem myslel ze to mam na teto registraci.Ted uz to bude dobré diky
  • 0

Joezipp
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Pripojeni dalsiho PC

Příspěvekod giorge » pát 15. srp 2008 11:15:59

Ahoj, chtel bych pripojit druhe PC, kdyz se ale pokousim v netadminu 'Přidat počítač', hodi hlasku ze byl prekrocen maximalni pocet pocitacu (i v detailech mam Počet počítačů: 1 z 1 misto 3, jak jsem se domnival, ze je na czele mozne). Poradte pls, co s tim, diky :)
  • 0

giorge
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Pripojeni dalsiho PC

Příspěvekod samson » pát 15. srp 2008 12:28:54

giorge napsal(a):
Ahoj, chtel bych pripojit druhe PC, kdyz se ale pokousim v netadminu 'Přidat počítač', hodi hlasku ze byl prekrocen maximalni pocet pocitacu (i v detailech mam Počet počítačů: 1 z 1 misto 3, jak jsem se domnival, ze je na czele mozne). Poradte pls, co s tim, diky :)

Je to možné ... už tam máš 3.

Standartní hodnota v netadminu je 1. Limit zvyšuje Admin na požádání.
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5786
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

2xRe: Pripojeni dalsiho PC

Příspěvekod giorge » pát 15. srp 2008 13:12:40

V tom pripade - diky :)
  • 0

giorge
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Pripojeni dalsiho PC

Příspěvekod SoukenkaP » pát 17. říj 2008 11:13:05

Muzete mi nekdo poradit jak pridat dalsi PC do site? Mam zatim pripojeno jedno PC. Kdo mi poskytne IP adresu, kdyz muj patron jiz neni?
  • 0

SoukenkaP
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Další

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'