Stránka 2 z 2

Re: Pripojeni dalsiho PC

PříspěvekNapsal: pát 17. říj 2008 13:32:47
od samson
SoukenkaP napsal(a):
Muzete mi nekdo poradit jak pridat dalsi PC do site? Mam zatim pripojeno jedno PC. Kdo mi poskytne IP adresu, kdyz muj patron jiz neni?


V netadminu (vlevo na stránce czela.net záložka Evidence). IP je přiřazena automaticky.

Re: Pripojeni dalsiho PC

PříspěvekNapsal: pát 28. lis 2014 22:50:35
od ebollas
SoukenkaP píše:Muzete mi nekdo poradit jak pridat dalsi PC do site? Mam zatim pripojeno jedno PC. Kdo mi poskytne IP adresu, kdyz muj patron jiz neni?


mam taky pripojen jeden pc a taky nemuzu pridat pc kdyz zadam mac a jmeno hodi mi to chybu

Re: Pripojeni dalsiho PC

PříspěvekNapsal: sob 29. lis 2014 3:16:56
od turinsky
ebollas píše:zadam mac a jmeno hodi mi to chybu

Možná zadáváš jméno, které už existuje (zkus "drobnou" obměnu). Podle netadminu máš zaregistrované dva počítače z povolených tří, takže na počtu počítačů to nehavaruje. Taky se podívej, zda nezadáváš MAC, kterou už jsi jednou zaregistroval.

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: stř 19. čer 2019 9:34:52
od iruzickova
Dobrý den,
mám menší problém, chtěl bych přidat další počítač ale již mám 6z6 takže plnou kapacitu a nemohu žádný odebrat (přístup zamítnut). Mohl by mi někdo prosím poradit či pomoci?

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: čtv 20. čer 2019 8:10:57
od samson
iruzickova píše:Dobrý den,
mám menší problém, chtěl bych přidat další počítač ale již mám 6z6 takže plnou kapacitu a nemohu žádný odebrat (přístup zamítnut). Mohl by mi někdo prosím poradit či pomoci?

Napiš sem, co je možné smazat, popř, můžeš zkusit ten ke smazání editovat (jmeno, MAC adresa). Pokud nelze editace, tak se ozvi, to by mělo jít.

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: čtv 20. čer 2019 19:05:50
od iruzickova
samson píše:
iruzickova píše:Dobrý den,
mám menší problém, chtěl bych přidat další počítač ale již mám 6z6 takže plnou kapacitu a nemohu žádný odebrat (přístup zamítnut). Mohl by mi někdo prosím poradit či pomoci?

Napiš sem, co je možné smazat, popř, můžeš zkusit ten ke smazání editovat (jmeno, MAC adresa). Pokud nelze editace, tak se ozvi, to by mělo jít.


Potřeboval bych odebrat tyto počítače:
cactus-3 - 00:25:22:6E:47:CA
cactus-2 - 00:0C:76:40:0B:34
cactus-tmp - 00:25:22:46:7B:88
cactus-ntb - 00:21:70:86:5F:51
Děkuji.

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: pát 21. čer 2019 8:59:51
od samson
Přeposlal jsem to na podporu ... mě to taky nejde ...

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: pát 21. čer 2019 9:05:48
od iruzickova
samson píše:Přeposlal jsem to na podporu ... mě to taky nejde ...


Děkuji mnohokrát :)

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: pát 21. čer 2019 9:07:02
od mcyrin
Ahoj,

opravil jsem ACL (prava), to se dělá tak, ze se vleze do detailu pc v netadminu a vlevo dole se da opravit ACL. Tak to zkus, jestli ti to jde. :-)

Jinak toto se deje kdyz se presouvaji počítače mezi userama...

Re: Přidání PC do netadmina

PříspěvekNapsal: pát 21. čer 2019 11:08:56
od iruzickova
Ahoj,

Děkuji, už to jde a mohu si to upravovat. Všem děkuji za pomoc.