...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

marxáky

Příspěvekod eem » stř 17. čer 2009 21:56:42

je tu teď někdo z marxáků? jde vám net? mě nefungoval celý víkend a dnes to opět vypadlo cca v pět hodin a doteď ani ťuk, tracert se nedostane ani tady na všesměrovku.. je možný, že blbne moje APčko, tak prosím dejte někdo echo. díky.
  • 0

eem
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: marxáky

Příspěvekod vepper » čtv 18. čer 2009 9:43:49

cau, me taky nesel, nejpis byl problem na AP u Juiho nebo dal...

btw uz to beha, odchozi posta nejspis taky, pac uz jede postak :)

mej se
  • 0

vepper
 
Příspěvky: 74
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: marxáky

Příspěvekod samson » pát 19. čer 2009 7:07:42

vepper napsal(a):
cau, me taky nesel, nejpis byl problem na AP u Juiho nebo dal...

btw uz to beha, odchozi posta nejspis taky, pac uz jede postak :)

mej se


Pod AP se opravuje střecha ... může to mít souvislost ...
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5797
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

3xRe: marxáky

Příspěvekod jui » pát 19. čer 2009 15:07:11

Samson napsal(a):
vepper napsal(a):
cau, me taky nesel, nejpis byl problem na AP u Juiho nebo dal...

btw uz to beha, odchozi posta nejspis taky, pac uz jede postak :)

mej se


Pod AP se opravuje střecha ... může to mít souvislost ...


ještě nejsem zpět v marx. předpoklad návratu na místo činu mám až za týden, tak přesně nevim co se tam děje,
ale 100% v tom má prsty oprava střechy. je možné, že se někde přerušily kabely vedoucí od stožáru STA ke komínu do prádelny.
ještě mě napadá možná se pustily do přemístění prostupu ze střechy do rozvaděče STA, ale to by postihlo jen vrchní dva bloky
a sektor by měl jet.
  • 0

jui
 
Příspěvky: 495
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

problém Komenského

Příspěvekod ondra » pon 22. čer 2009 17:45:47

Zdravim,
asi od 4 mi nebezi net, a ted uz ni ani DHCP neprideli adresu. Ptam se jenom jestli v tom nejsem sam. (ted sem pripojenej prez tel)
Dik
  • 0

ondra
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: problém Komenského

Příspěvekod tunmus » pon 22. čer 2009 21:58:57

vypada to ze se seknul switch u vas ve vchode... tak jako uz nekolikrat v poslednim mesici... dneska sme resetovali switch u nas a nepomohlo takze to musi bejt ten u vas dole... rozebehlo se to samo nebo to nekdo resetoval? jestli je to tim, tak by ho chtelo vymenit, ted se sere porad

příspěvek upravil tunmus: 22.06.2009 22:00:18
  • 0

tunmus
 
Příspěvky: 201
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

krátké, ale časté výpadky v Nedaninách

Příspěvekod turek58 » pon 29. čer 2009 13:16:35

Ahoj, neví někdo proč to na Nedaninách neustále na pár minut vypadává a pak zase chvilku běží...než to zase spadne..
  • 0

turek58
 
Příspěvky: 55
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: krátké, ale časté výpadky v Nedaninách

Příspěvekod sixtyn » pon 29. čer 2009 15:05:29

turek58 napsal(a):
Ahoj, neví někdo proč to na Nedaninách neustále na pár minut vypadává a pak zase chvilku běží...než to zase spadne..

Větve s listím v cestě (jako před rokem). Přesuňte si AP ze stínu na jiný barák v Nedaninách.


příspěvek upravil sixtyn: 29.06.2009 19:17:15
  • 0

sixtyn
 
Příspěvky: 925
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: krátké, ale časté výpadky v Nedaninách

Příspěvekod turek58 » pon 29. čer 2009 20:15:09

sixtyn napsal(a):
turek58 napsal(a):
Ahoj, neví někdo proč to na Nedaninách neustále na pár minut vypadává a pak zase chvilku běží...než to zase spadne..

Větve s listím v cestě (jako před rokem). Přesuňte si AP ze stínu na jiný barák v Nedaninách.


příspěvek upravil sixtyn: 29.06.2009 19:17:15


Díky za odpověd, ale anténa z které přijímám, je na dohled a žádné stromy tam nejsou. A pokud jsou stromy mezi CMC a Nedaninami, tak je to problém, který se bude jen zhoršovat...
  • 0

turek58
 
Příspěvky: 55
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

CmC

Příspěvekod Thanatos » úte 30. čer 2009 22:48:09

Zdravim stale mame vypadky na diamantu je jeste stale na vine cisco a jeho nastaveni nebo je to jiny a dalsi problem ???????????
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'