...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Re: Vypadky.... a zase vypadky

Příspěvekod samson » ned 24. úno 2008 19:02:16

sima napsal(a):
Zdravim vsechny. Tak jsem procital Vasi diskusi a celkem se bavim. Ale ted proc pisu...
Na Volmance je to s rychlosti taky trosku tragicky, takze se ptam, jak muzu pomoct?
Neco jsem vypozoroval z diskuzi, ale vubec netusim co se deje.


Trochu technicky definuj výraz "tragicky", trochu blíže definuj "na Volmance"
- ping
- traceroute
- výpadky
- rychlost
- kdy, kde, jak
Vynech z toho ty problémy posledních dní.
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5797
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

2xRe: Vypadky.... a zase vypadky

Příspěvekod sima » ned 24. úno 2008 20:18:49

Dekuji za reakci.
Ted jsem mluvil s Korkoranem a vse mi objasnil, takze beru zpet.

To Korkoran : Sorry, ze delam ostudu... :-)

příspěvek upravil sima: 24.02.2008 19:22:07
  • 0

sima
 
Příspěvky: 14
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Odpojení

Příspěvekod Wizzard » pát 29. úno 2008 22:00:15

Tak jsem zase jednou zapomněl včas zaplatit příspěvky no :-) .Ale od včera tedy 28.2. už mám zaplaceno,tak doufám,že mi to zase hned pustíte ;) díky
  • 0

Wizzard
 
Příspěvky: 59
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Odpojení

Příspěvekod jake » pát 29. úno 2008 22:11:49

To ze ti to nejde rozhodne neni z duvodu pozdniho zaplaceni. Zadny odpojovani neprobihalo.
  • 0

jake
 
Příspěvky: 521
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: Odpojení

Příspěvekod Wizzard » pát 29. úno 2008 22:18:57

Aha :-) No tak to nevím,kde jsem zase co zvrtal...nemůže to být tím, že v netadminu mi to vygenerovalo jinou IP než doopravdy mám?
  • 0

Wizzard
 
Příspěvky: 59
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

3xRe: Odpojení

Příspěvekod naj.satah » pát 29. úno 2008 22:37:25

Wizzard napsal(a):
Aha :-) No tak to nevím,kde jsem zase co zvrtal...nemůže to být tím, že v netadminu mi to vygenerovalo jinou IP než doopravdy mám?


No tim to opravdu bude. Mel by sis nechat pridelovat IP z DHCP to by ti melo vzdy pridelit spravou IP kterou mas v netadminu.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

4xRe: Odpojení

Příspěvekod Wizzard » pát 29. úno 2008 22:45:22

nj,máš pravdu,ale když to dám aby jí to určilo automaticky,tak se mi to nepřipojí vůbec a pořád to načítá tu adresu :-) No tak jsem si nastavil tu z netadmina a jde to.
  • 0

Wizzard
 
Příspěvky: 59
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod boca » pon 03. bře 2008 11:31:14

Mám takový malý dotaz. Celou sobotu a neděli byl výpadek netu v Číně. Jak je to dnes nevím, ale přečetl jsem si v práci, že je výpadek hlavního spoje. To chápu, ale nerozumím tomu, proč vždy když je výpadek mám od DHCP přidělenou absolutně nesmyslnou adresu, takže ani v rámci sítě se nedozvím informace. (například že se jedná o výpadek). Tohle se mi stalo už několikrát, bohužel jsem ještě nikdy nedostal odpověd. Pokud mě někdo zasvětí proč tomu tak je budu velmi rád :)
  • 0

boca
 
Příspěvky: 775
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod zhago » pon 03. bře 2008 13:22:22

bóča napsal(a):
Mám takový malý dotaz. Celou sobotu a neděli byl výpadek netu v Číně. Jak je to dnes nevím, ale přečetl jsem si v práci, že je výpadek hlavního spoje. To chápu, ale nerozumím tomu, proč vždy když je výpadek mám od DHCP přidělenou absolutně nesmyslnou adresu, takže ani v rámci sítě se nedozvím informace. (například že se jedná o výpadek). Tohle se mi stalo už několikrát, bohužel jsem ještě nikdy nedostal odpověd. Pokud mě někdo zasvětí proč tomu tak je budu velmi rád :)

V nekolika vchodech (1637-1634) byly zasekly switche, proto si nedostal pridelenou IP. Vzhledem k tomu, ze bylo o vikendu pekny nadeleni a obcas vypadaval proud, tak je jasne, ze se mohl vyskytnout problem se switchem. Ted uz je vse poresene a net vsem jede. Chce to obcas pockat nez se o to s Hawkinsem postarame... ;)
  • 0

zhago
 
Příspěvky: 133
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod boca » pon 03. bře 2008 13:25:22

zhago napsal(a):
bóča napsal(a):
Mám takový malý dotaz. Celou sobotu a neděli byl výpadek netu v Číně. Jak je to dnes nevím, ale přečetl jsem si v práci, že je výpadek hlavního spoje. To chápu, ale nerozumím tomu, proč vždy když je výpadek mám od DHCP přidělenou absolutně nesmyslnou adresu, takže ani v rámci sítě se nedozvím informace. (například že se jedná o výpadek). Tohle se mi stalo už několikrát, bohužel jsem ještě nikdy nedostal odpověd. Pokud mě někdo zasvětí proč tomu tak je budu velmi rád :)

V nekolika vchodech (1637-1634) byly zasekly switche, proto si nedostal pridelenou IP. Vzhledem k tomu, ze bylo o vikendu pekny nadeleni a obcas vypadaval proud, tak je jasne, ze se mohl vyskytnout problem se switchem. Ted uz je vse poresene a net vsem jede. Chce to obcas pockat nez se o to s Hawkinsem postarame... ;)


Dík za info. Když už jsem u toho psal jsem ti sms. Pokub by si odpověděl že to vypadá na kouslý switch, tak bych ho zvládnul i sám vyresetovat. Vím kde jsou :)
  • 0

boca
 
Příspěvky: 775
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'