...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

6xRe: costy

Příspěvekod xtrbusek » pát 18. bře 2011 9:26:59

turinsky napsal(a):
efffe napsal(a):
Rusalka je nahouby a lze jí přesunout do Q bytu, nebo ji zrušit.

Rusalku bych nerušil, je to ve více vláknech:
+ obsluhuje wifiny (dva 5 GHz sektory, jeden 2,4 GHz sektor, peer do Záluží)
+ je to potenciálně jediná záloha pro celou oblast, ať už by záložní trasa šla přes Rumunskou nebo Záluží a nádraží
Jestli stěhovat, tak na některý věžák (nejlíp asi 1471):
+ stávající sektory nepokrývají domečky směrem k potoku, stíní tam klikatý barák za pumpou
+ stávající tamní wifiny se z velké části převedou na optiku, takže až tak moc chybět nebudou - kolik se vlastně připojuje na ty wifiny jednotlivců (tím myslím ty, co nejsou připojeni přes RB)?
+ věžák je vysoký, je odtud dobře vidět do Záluží, potažmo do Nehvizd jako druhý (záložní) spoj, snad i na Rumunskou


příspěvek upravil turinsky: 17.03.2011 22:49:23


Ja vím o dvou lidech, co jsou na 2.4 wifi připojený přímo. Nicméně myslím, že minimálně jeden je z baráku, kde teď budou mít/mají optiku. Takže toho bych se nebál. Můžem tu 2.4ku na chvíli vypnout a uvidíme kolik se ozve lidí.
  • 0

xtrbusek
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: costy

Příspěvekod samson » pát 18. bře 2011 14:37:20

xtrbusek napsal(a):
Ja vím o dvou lidech, co jsou na 2.4 wifi připojený přímo. Nicméně myslím, že minimálně jeden je z baráku, kde teď budou mít/mají optiku. Takže toho bych se nebál. Můžem tu 2.4ku na chvíli vypnout a uvidíme kolik se ozve lidí.


Já vím 100% o jednom co jsem připojoval v Rumunské ... takže jsem proti vypínání 2,4
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

5xRe: costy

Příspěvekod mikael » sob 19. bře 2011 13:20:47

Ted uz by to melo fungovat.
  • 0

mikael
 
Příspěvky: 1040
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

6xRe: costy

Příspěvekod vobecky.tomas » sob 19. bře 2011 17:29:25

mikael napsal(a):
Ted uz by to melo fungovat.


chvíli to šlo, teď užopět ne.
  • 0

vobecky.tomas
 
Příspěvky: 218
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: costy

Příspěvekod Thanatos » sob 19. bře 2011 19:30:28

Zdarec nejde net jeno czela vi nekdo proc ?????
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

8xRe: costy

Příspěvekod jamrisci » sob 19. bře 2011 19:59:12

U nas to zlobi uz posledni 4 dny, 5 minut jede, 5 minut zase ne. Ted vecer vubec, ani tuk. Dostanu se na czela, ven nikoliv.
  • 0

jamrisci
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

DNS server v Zápech

Příspěvekod anticque » sob 19. bře 2011 20:11:38

V Zápech máme výpadek, server DNS nefachčí asi od 17:00.
  • 0

anticque
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: DNS server v Zápech

Příspěvekod jana.grofova » sob 19. bře 2011 20:57:17

U nas Na Strani server DNS taky nejede od 17:00 akorad czelanet
  • 0

jana.grofova
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: DNS server v Zápech

Příspěvekod vanula » sob 19. bře 2011 21:15:07

u nás ap korkorán taky nejde.
  • 0

vanula
 
Příspěvky: 70
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Na strani uz jde

Příspěvekod jana.grofova » sob 19. bře 2011 21:46:19

U nas uz normalne funguje tak super
  • 0

jana.grofova
 
Příspěvky: 7
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'