...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Re: Výpadek (zřejmě) nejen Komenského

Příspěvekod tunmus » sob 26. bře 2011 22:12:32

matousek napsal(a):
Zdravim, jde vám v Komenského (já 1648) net ? Dostanu se jen na czelu. Reset switche (opět 1648) nepomáhá.


nejde matouch, problem neni u nas
  • 0

tunmus
 
Příspěvky: 201
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

Re: výpadky připojení k internetu

Příspěvekod turinsky » sob 26. bře 2011 23:29:21

Vážení všichni diskutující. Chápu rozmrzelost s nedostupností internetu, leč, prosím, než začnete psát příspěvek, udělejte několik drobných úkonů:
- prohlédněte si "Stav sítě" hned na úvodní stránce (nejspíš rychle uvidíte, kde "to nejde"),
- podívejte se na příspěvky, které již napsal někdo před vámi.
Možná, že tak získáte odpověď rychleji a ušetříte tím svůj čas. Je zbytečné psát "mně to taky nejde", je-li výše napsáno, že "to celé aktuálně nejde". Vězte, že pokud již v diskusi je příspěvek, tak se tím někdo zabývá. Pokud je výpadek na určité oblasti, tak je to ze stavu sítě vidět a zpravidla se k té oblasti najde admin.
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 825
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

2xRe: výpadky připojení k internetu

Příspěvekod efffe » ned 27. bře 2011 10:05:44

Myslím si to samé, ale taky si myslím že by se to mohlo dát do vlákna výpadků, proto tam taky je. Možná to je jen problém, že to tam není napsané a ti největší laici netuší nic, myslí že je to v pořádku či lokální problém a pak píšou zde.
  • 0

efffe
 
Příspěvky: 377
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 7

3xRe: výpadky připojení k internetu

Příspěvekod Thanatos » ned 27. bře 2011 10:42:53

Jo s tim souhlasim nicmene 90 procent lidi ani sem nedojdde a jen utrpne ceka jestli to nahodou nepujde coz neni dobře a navic stav spoje na uvodni strance reaguje dost pomalu a skoky v rychlosti už tam vubec nejsou videt a upřime jako clovek co paři on line sem na prsky pokud mam neustale vypadky a skoky a nikde sem nevidel napsano proc ???? Chapu že prioritou je funkcnost ale jelikož rychlost kolisa cca mesic tak pokud by se již ten mesic řesilo proc třeba by to nedoslo až k neustalym vypadkum
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

pravidelné výpadky

Příspěvekod pnovotny » ned 27. bře 2011 19:50:25

Je to zajímavé už nekolik dní pravidelne v 19.30-40 hod internet na dve až tři hodiny vypadne je to úmyslné nebo jen náhoda ?
  • 0

pnovotny
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: pravidelné výpadky

Příspěvekod matousek » ned 27. bře 2011 19:55:15

Úmysl to není, dle stavu sítě je opět dole Hrompac. Ví někdo, kde se nachází ?
  • 0

matousek
 
Příspěvky: 29
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: pravidelné výpadky

Příspěvekod samson » ned 27. bře 2011 19:57:16

matousek napsal(a):
Úmysl to není, dle stavu sítě je opět dole Hrompac. Ví někdo, kde se nachází ?


Nachází se v Praze v Sitelu.

Nahazuje se pomocí dálkové ovládané zásuvky.

Kluci z KI řeší proč padá.
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

Re: pravidelné výpadky

Příspěvekod Marsal » ned 27. bře 2011 19:59:18

pnovotny napsal(a):
Je to zajímavé už nekolik dní pravidelne v 19.30-40 hod internet na dve až tři hodiny vypadne je to úmyslné nebo jen náhoda ?


Problem je na Hrompacovi, po rebootu jsou na nem problemy s propagaci DR ... zrejme nekde chybka v dynamickem routovani. Vsechny routery na ceste totiz maji vsechny routy spravne ... krome defaultni.
  • 0

Marsal
 
Příspěvky: 234
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Výpadek sítě Zápy

Příspěvekod anticque » ned 27. bře 2011 20:01:03

Nefachá mi net, hlásí mi to problém s DNS serverem.
  • 0

anticque
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: pravidelné výpadky

Příspěvekod orvell » ned 27. bře 2011 20:06:28

Marsal napsal(a):
Problem je na Hrompacovi, po rebootu jsou na nem problemy s propagaci DR ... zrejme nekde chybka v dynamickem routovani. Vsechny routery na ceste totiz maji vsechny routy spravne ... krome defaultni.


Myslim, že teď už je to jasné i tomu největšímu lajkovi. :-D
  • 0

Uživatelský avatar
orvell
 
Příspěvky: 1111
Registrován: pon 29. črc 2013 20:40:43
Reputace: 17

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Reputation System ©'