...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

3xRe: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod zhago » pon 03. bře 2008 14:28:05

bóča napsal(a):
zhago napsal(a):
bóča napsal(a):
Mám takový malý dotaz. Celou sobotu a neděli byl výpadek netu v Číně. Jak je to dnes nevím, ale přečetl jsem si v práci, že je výpadek hlavního spoje. To chápu, ale nerozumím tomu, proč vždy když je výpadek mám od DHCP přidělenou absolutně nesmyslnou adresu, takže ani v rámci sítě se nedozvím informace. (například že se jedná o výpadek). Tohle se mi stalo už několikrát, bohužel jsem ještě nikdy nedostal odpověd. Pokud mě někdo zasvětí proč tomu tak je budu velmi rád :)

V nekolika vchodech (1637-1634) byly zasekly switche, proto si nedostal pridelenou IP. Vzhledem k tomu, ze bylo o vikendu pekny nadeleni a obcas vypadaval proud, tak je jasne, ze se mohl vyskytnout problem se switchem. Ted uz je vse poresene a net vsem jede. Chce to obcas pockat nez se o to s Hawkinsem postarame... ;)


Dík za info. Když už jsem u toho psal jsem ti sms. Pokub by si odpověděl že to vypadá na kouslý switch, tak bych ho zvládnul i sám vyresetovat. Vím kde jsou :)

JJ, to vim, ale ja na sms kvuli netu nereaguji. Na to by muj rozpocet pri poctu lidi, ktery sou v cine tak trochu nestacil :)
  • 0

zhago
 
Příspěvky: 133
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

4xRe: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod boca » pon 03. bře 2008 15:32:42

zhago napsal(a):
bóča napsal(a):
zhago napsal(a):
bóča napsal(a):
Mám takový malý dotaz. Celou sobotu a neděli byl výpadek netu v Číně. Jak je to dnes nevím, ale přečetl jsem si v práci, že je výpadek hlavního spoje. To chápu, ale nerozumím tomu, proč vždy když je výpadek mám od DHCP přidělenou absolutně nesmyslnou adresu, takže ani v rámci sítě se nedozvím informace. (například že se jedná o výpadek). Tohle se mi stalo už několikrát, bohužel jsem ještě nikdy nedostal odpověd. Pokud mě někdo zasvětí proč tomu tak je budu velmi rád :)

V nekolika vchodech (1637-1634) byly zasekly switche, proto si nedostal pridelenou IP. Vzhledem k tomu, ze bylo o vikendu pekny nadeleni a obcas vypadaval proud, tak je jasne, ze se mohl vyskytnout problem se switchem. Ted uz je vse poresene a net vsem jede. Chce to obcas pockat nez se o to s Hawkinsem postarame... ;)


Dík za info. Když už jsem u toho psal jsem ti sms. Pokub by si odpověděl že to vypadá na kouslý switch, tak bych ho zvládnul i sám vyresetovat. Vím kde jsou :)

JJ, to vim, ale ja na sms kvuli netu nereaguji. Na to by muj rozpocet pri poctu lidi, ktery sou v cine tak trochu nestacil :)


Na www.vodafone.cz je to zadarmiko :))) Popřípadě přes icq tam taky, pokud ti někdo občas napíše sms na icq získáš 5 sms odeslání zdarma na jakéhokoliv operátora ;)
  • 0

boca
 
Příspěvky: 775
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

5xRe: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod naj.satah » pon 03. bře 2008 17:39:23

bóča napsal(a):
Na www.vodafone.cz je to zadarmiko :))) Popřípadě přes icq tam taky, pokud ti někdo občas napíše sms na icq získáš 5 sms odeslání zdarma na jakéhokoliv operátora ;)


V pripade ze zhagovi nejde net tak tohle praktikova nemuze ;)
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

6xRe: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod boca » pon 03. bře 2008 19:03:40

Naj Satah napsal(a):
bóča napsal(a):
Na www.vodafone.cz je to zadarmiko :))) Popřípadě přes icq tam taky, pokud ti někdo občas napíše sms na icq získáš 5 sms odeslání zdarma na jakéhokoliv operátora ;)


V pripade ze zhagovi nejde net tak tohle praktikova nemuze ;)


To je mi jasný, ale pokud je kouslý switch ve vchodech kde psal, tak by mu net mel jit. Nejsem zas tak natvrdlej :))
  • 0

boca
 
Příspěvky: 775
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: Výpadek - nesmyslná IP

Příspěvekod zhago » pon 03. bře 2008 21:09:48

bóča napsal(a):
Naj Satah napsal(a):
bóča napsal(a):
Na www.vodafone.cz je to zadarmiko :))) Popřípadě přes icq tam taky, pokud ti někdo občas napíše sms na icq získáš 5 sms odeslání zdarma na jakéhokoliv operátora ;)


V pripade ze zhagovi nejde net tak tohle praktikova nemuze ;)


To je mi jasný, ale pokud je kouslý switch ve vchodech kde psal, tak by mu net mel jit. Nejsem zas tak natvrdlej :))

Jasne, o Vodafounu vim, sam ho mam, ale od ty doby co je tu moznost si prenyst cislo, tak uz netusim, kdo ma kteryho operatora. Kazdopadne zpravy o nefcnim netu beru pokazdy na vedomi a jakmile je na to cas de se to resit. Neboj, tejden bez netu bych si cinu nedovolil nechat. To byste me sezrali zaziva :)
  • 0

zhago
 
Příspěvky: 133
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Opakované výpadky konektivity

Příspěvekod tencl » čtv 13. bře 2008 11:37:58

Do výpadků nemám oprávnění psát, tož tudy : výpadky pojítek podle mne souvisí se silným větrem. Vodojem se kýve a stejně tak i stožár ve Svémyslicích. Když se poryvy utiší, tak se to zase samo spojí. Vše by mělo být v pohodě při méně větrném počasí

příspěvek upravil dan_tencl: 13.03.2008 10:38:32
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

Vypadky

Příspěvekod mitch » sob 15. bře 2008 19:26:55

Nejak vypadava net.. ale nasim pojitkem to neni
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

Re: Vypadky

Příspěvekod josef.rubes » sob 15. bře 2008 19:30:19

Také se dostanu jen na Czelu.
  • 0

josef.rubes
 
Příspěvky: 135
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: Vypadky

Příspěvekod mitch » sob 15. bře 2008 19:35:36

josef.rubes napsal(a):
Také se dostanu jen na Czelu.


ja jsem pingoval nase pojitko (10.93.3.14) coz by mel byt posledni bod czelanetu ve svemyslicich a to fungovalo bez vypadku a na seznam bylo 50% PL
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

3xRe: Vypadky

Příspěvekod Thanatos » sob 15. bře 2008 20:11:15

Mitch(CZ) napsal(a):
josef.rubes napsal(a):
Také se dostanu jen na Czelu.


ja jsem pingoval nase pojitko (10.93.3.14) coz by mel byt posledni bod czelanetu ve svemyslicich a to fungovalo bez vypadku a na seznam bylo 50% PL


Nerozumim ale momentalne to nejde vubec nikam . Nestabylni rychlost je uz minimalne tyden.
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'