...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

5xRe: IPTV

Příspěvekod naj.satah » pon 20. led 2014 13:00:18

sixtyn napsal(a):
vlasten napsal(a):
turinsky napsal(a):
Tak, tak, tv.czela.net se přesměrovává na sledovanitv.cz. Vlasten ve vczele popisoval i televizi postaru a přes hkfree, ale podle mě původní czela.netí televize nejede. Běželo to jako zkušební provoz a generovalo to veliký datový tok.

Původní televize je vypnutá, ale kdyby to někdo chtěl na nějaké bádání, stačí se domluvit s podporou. :-)


Šlo by vyměnit DVB-T karty za DVB-S a pustit tam trvale 1-3 free kanály jako Eurosport, SFB apod????


Na to nemame vybaveni mimo 3 kombo karet DVB-T/DVB-S.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

5xRe: IPTV

Příspěvekod samson » pon 20. led 2014 15:05:35

sixtyn napsal(a):
vlasten napsal(a):
turinsky napsal(a):
Tak, tak, tv.czela.net se přesměrovává na sledovanitv.cz. Vlasten ve vczele popisoval i televizi postaru a přes hkfree, ale podle mě původní czela.netí televize nejede. Běželo to jako zkušební provoz a generovalo to veliký datový tok.

Původní televize je vypnutá, ale kdyby to někdo chtěl na nějaké bádání, stačí se domluvit s podporou. :-)


Šlo by vyměnit DVB-T karty za DVB-S a pustit tam trvale 1-3 free kanály jako Eurosport, SFB apod????


Hlavně to není legální ... PilsFree se s tím sice nemaže, ale ve vztahu k autorskému zákonu je to převzatě vysílání a na to musíš mít smlouvu s poskytovatelem obsahu. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak už by to bylo dávno v nabídce sledovanitv.
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5797
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

Vypadek kostelni-mceobchod

Příspěvekod daman » ned 19. črc 2015 12:42:13

Vcera prestal jit ping na 10.93.0.1. Co jsem se dival na router kostelni/mceobchod/barbucha, tak jsou v logu poznamky o zmenach v OSPF. Nehrabal se v tom nekdo nebo nebyly nejake zmeny po trase?
  • 0

daman
 
Příspěvky: 697
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 99

Re: Vypadek kostelni-mceobchod

Příspěvekod naj.satah » ned 19. črc 2015 18:16:02

daman píše:Vcera prestal jit ping na 10.93.0.1. Co jsem se dival na router kostelni/mceobchod/barbucha, tak jsou v logu poznamky o zmenach v OSPF. Nehrabal se v tom nekdo nebo nebyly nejake zmeny po trase?


Jo hrabal, mas to jako bod do jednani KI. Po vypadku proudu na 1581 proste pul hodinu jeste viselo OSPF tak jsem do toho musel stourat.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

AP Ruská

Příspěvekod vobecky.tomas » ned 13. zář 2015 9:48:10

Není nějaký problém s AP Ruská či změna? Hlásil mi jeden klient že se nedostane do sítě. Zkoušel jsem od nějc ping a nejdál se dostanu jen k 10.93.41.1. Díky za prověření
  • 0

vobecky.tomas
 
Příspěvky: 218
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Čína, vchod 1642

Příspěvekod amia2 » stř 23. zář 2015 21:29:39

Ahoj,
switch nebo co to je v 2.patře vchodu 1642 občas vyhodí jistič, který je v přízemí (chvíli mi trvalo, než jsem ho našel;). Možná odchází napájecí adaptér a chtěl by vyměnit.
  • 0

amia2
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Čína, vchod 1642

Příspěvekod mcyrin » stř 23. zář 2015 21:49:13

amia2 píše:Ahoj,
switch nebo co to je v 2.patře vchodu 1642 občas vyhodí jistič, který je v přízemí (chvíli mi trvalo, než jsem ho našel;). Možná odchází napájecí adaptér a chtěl by vyměnit.


ahoj,

kolika portovej ten switch je? :-)
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 889
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 54

Re: Čína, vchod 1642

Příspěvekod amia2 » stř 23. zář 2015 22:05:18

mcyrin píše:
amia2 píše:Ahoj,
switch nebo co to je v 2.patře vchodu 1642 občas vyhodí jistič, který je v přízemí (chvíli mi trvalo, než jsem ho našel;). Možná odchází napájecí adaptér a chtěl by vyměnit.


ahoj,

kolika portovej ten switch je? :-)


16-tiportovej, TPLink TL-SF1016D. To, že to vyhazuje jistič opakovaně odvozuju z jistého chování některých aplikací, osobně jsem ho nahazoval poprvé až teď večer.
  • 0

amia2
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Celositovy nocni vypadek

Příspěvekod daman » pon 05. zář 2016 11:24:58

Vcera v noci (23.50) lehla cela sit, pripadalo mi to jako switche v kotelnach. Dostal jsem se maximalne na Tarot a dal nic. Dokonce ani zvenku nebyl pristup. Co se delo?
  • 0

daman
 
Příspěvky: 697
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 99

Re: Celositovy nocni vypadek

Příspěvekod mcyrin » pon 05. zář 2016 12:14:35

daman píše:Vcera v noci (23.50) lehla cela sit, pripadalo mi to jako switche v kotelnach. Dostal jsem se maximalne na Tarot a dal nic. Dokonce ani zvenku nebyl pristup. Co se delo?


Ahoj,

padla K70 (do elektroniky čerpadla zase natekla voda - čerpadla jsou tam 3, dle jistých indýcií se to brzy bude opakovat...)
Záložní zdroj energie řešíme, máme koupenou 150AH baterku s měničem - v případě výpadku by to mělo při plnym zatížení (600W a to tam není), udržet kotelnu 3hodiny, tedy předpokládám, že by to tak těch 8 hodin vydržet mělo. :-) To samé chceme dát na všechny důležitý body...

Nepřeplo se to na zálohu protože, jsou tam 2 UPSky (jedna drží BGP + hlavní switch a druhá drží převodníky) a první umřely převodníky a BGP drželo a tak se to nepřeroutovalo i když následně umřelo.
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 889
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 54

Předchozí

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'