...výpadky...

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

5xRe: Vypadky

Příspěvekod mitch » ned 16. bře 2008 13:54:57

ralfinity napsal(a):
Doufám, že to dáte co nejdříve do kupy, už to zlobí delší dobu :(


tady neni co davat do kupy... tohle je chyba v NFX ne u nas
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

6xRe: Vypadky

Příspěvekod Thanatos » ned 16. bře 2008 16:24:43

Mitch(CZ) napsal(a):
ralfinity napsal(a):
Doufám, že to dáte co nejdříve do kupy, už to zlobí delší dobu :(


tady neni co davat do kupy... tohle je chyba v NFX ne u nas


Muzu se zeptat co znamena router down ???? Je to ze nefunguje nebo jen neprenasi? presne to sviti u obou zapskych ruotru a statistiky prenesenych dat sou nulove
  • 0

Thanatos
 
Příspěvky: 161
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: Vypadky

Příspěvekod tencl » ned 16. bře 2008 17:19:33

Thanatos napsal(a):
Muzu se zeptat co znamena router down ???? Je to ze nefunguje nebo jen neprenasi? presne to sviti u obou zapskych ruotru a statistiky prenesenych dat sou nulove


Tady zápy, nejspíš za záhrobí :-))

Problém nevím v čem je, kluci to opravují, jediné, co vím je, že problém není v NFX ani u Sloane. Jedeme přes zálohu, takže z Amálky to nejede přes Zápy.
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

8xRe: Vypadky

Příspěvekod mitch » ned 16. bře 2008 17:35:09

dan_tencl napsal(a):
Thanatos napsal(a):
Muzu se zeptat co znamena router down ???? Je to ze nefunguje nebo jen neprenasi? presne to sviti u obou zapskych ruotru a statistiky prenesenych dat sou nulove


Tady zápy, nejspíš za záhrobí :-))

Problém nevím v čem je, kluci to opravují, jediné, co vím je, že problém není v NFX ani u Sloane. Jedeme přes zálohu, takže z Amálky to nejede přes Zápy.


ale ja vzdycky dopingnul pri vsech vypadcich pokud nejedem pres zalohu 10.93.3.14 coz ma byt dle http://www.czela.net/forum/showthread.php?threadid=3361&postid=38499#38499 posledni pojitko nase...
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

9xRe: Vypadky

Příspěvekod thunder.m » ned 16. bře 2008 21:36:02

Mitch(CZ) napsal(a):
dan_tencl napsal(a):
Thanatos napsal(a):
Muzu se zeptat co znamena router down ???? Je to ze nefunguje nebo jen neprenasi? presne to sviti u obou zapskych ruotru a statistiky prenesenych dat sou nulove


Tady zápy, nejspíš za záhrobí :-))

Problém nevím v čem je, kluci to opravují, jediné, co vím je, že problém není v NFX ani u Sloane. Jedeme přes zálohu, takže z Amálky to nejede přes Zápy.


ale ja vzdycky dopingnul pri vsech vypadcich pokud nejedem pres zalohu 10.93.3.14 coz ma byt dle http://www.czela.net/forum/showthread.php?threadid=3361&postid=38499#38499 posledni pojitko nase...


Ano tak to je, při všech výpadcích se lze dostat na naš poslední bod, tj. bezdrátové pojítko ve Svémyslicích. Teď už to zase funguje, přepnul to Majkl a Honyo, nevím kde přesně byl problém, to asi budou vědět oni, ale podle záznamů asi jen restartovali jedno z bezdrátových pojítek.
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

10xRe: Vypadky

Příspěvekod mitch » ned 16. bře 2008 22:36:48

Thunder.m napsal(a):
Ano tak to je, při všech výpadcích se lze dostat na naš poslední bod, tj. bezdrátové pojítko ve Svémyslicích. Teď už to zase funguje, přepnul to Majkl a Honyo, nevím kde přesně byl problém, to asi budou vědět oni, ale podle záznamů asi jen restartovali jedno z bezdrátových pojítek.


no jasne ale vzdycky kdyz pri techto vypadcich nefungoval net ze bylo treba 40%PL tak na posledni nase pojitko nevypadl jediny paket...
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

10xRe: Vypadky

Příspěvekod mikael » ned 16. bře 2008 23:00:22

Jo, restartovali jsme pojitko u majkla. Majkl rikal, ze to samy co dneska, se uz stalo ve stredu. Tzn. na 10.93.3.14 se dalo pingnout, ale zadny traffic neprochazel. Pak pry taky jenom restartoval pojitko a zacalo to fungovat.

To s tim PL na branu pri 0%PL na pojitka s tim ze pomuze restart pojitka ale taky nechapu.

příspěvek upravil mikael: 16.03.2008 22:02:12
  • 0

mikael
 
Příspěvky: 1040
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

11xRe: Vypadky

Příspěvekod honyo » pon 17. bře 2008 9:04:55

mikael napsal(a):
Jo, restartovali jsme pojitko u majkla. Majkl rikal, ze to samy co dneska, se uz stalo ve stredu. Tzn. na 10.93.3.14 se dalo pingnout, ale zadny traffic neprochazel. Pak pry taky jenom restartoval pojitko a zacalo to fungovat.

To s tim PL na branu pri 0%PL na pojitka s tim ze pomuze restart pojitka ale taky nechapu.

příspěvek upravil mikael: 16.03.2008 22:02:12

Dobra prace!

V tomto tydnu probehne kontrola spoje a nahrani noveho firmware. Termin bude upresnen. Zajistim radeji dopredu pristupy na vsechny lokace.
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

12xRe: Vypadky

Příspěvekod mikael » pon 17. bře 2008 10:31:56

honyo napsal(a):
V tomto tydnu probehne kontrola spoje a nahrani noveho firmware. Termin bude upresnen. Zajistim radeji dopredu pristupy na vsechny lokace.


Zatim byly vsechny vypadky co vim zpusobeny zaseklymi nebo jinak nefungujicimi pojitky. Jak to vypada s temi zbyvajicimi 3 resetatory?
  • 0

mikael
 
Příspěvky: 1040
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

13xRe: Vypadky

Příspěvekod honyo » pon 17. bře 2008 13:53:28

mikael napsal(a):
honyo napsal(a):
V tomto tydnu probehne kontrola spoje a nahrani noveho firmware. Termin bude upresnen. Zajistim radeji dopredu pristupy na vsechny lokace.


Zatim byly vsechny vypadky co vim zpusobeny zaseklymi nebo jinak nefungujicimi pojitky. Jak to vypada s temi zbyvajicimi 3 resetatory?

Budou, karty uz jsou.
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'