Síla signálu

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Síla signálu

Příspěvekod PetrD » čtv 06. lis 2003 19:47:49

Dnes jsem po jednodenní pauze zapl své Pc a po připojení na sít, byl signál popsaný ve Win XP jako Velmi nízký....
předtím jsem měl sílu signálu min 60%.. Nevíte čím to může být??

Ted už mě ani nejde připojit se na Dc czelanetu...... nevím co to blbne
toto mě to píše: Disconnected
*** Connecting to czpro.no-ip.com...
*** Unknown address
a zadávám manuání hledání, tuto IP 10.93.10.1



příspěvek upraven: 06.11.2003 18:54:51
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Síla signálu

Příspěvekod jindrich » čtv 06. lis 2003 20:33:48

> PetrD napsal(a):
> Dnes jsem po jednodenní pauze zapl své Pc a po připojení na sít, byl signál popsaný ve Win XP jako Velmi nízký....
> předtím jsem měl sílu signálu min 60%.. Nevíte čím to může být??

je dobry kdyz tu windowsackou utilytku vypnes a budeš pozivat jen utilitku k te karte kterou mas, setkal jsem se stim z-com 626

> Ted už mě ani nejde připojit se na Dc czelanetu...... nevím co to blbne
> toto mě to píše: Disconnected
> *** Connecting to czpro.no-ip.com...
> *** Unknown address
> a zadávám manuání hledání, tuto IP 10.93.10.1

IP hub czela.net je 10.93.1.1 a nebo czela.net

  • 0

jindrich
 
Příspěvky: 64
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Síla signálu

Příspěvekod PetrD » čtv 06. lis 2003 22:25:39

Tak nechci to zakřiknout, ale teď už mě to běží moc pěkně....
Jinak dík za radu :) signál 60% a kvalita linky 80% což myslím není zlé..:o)
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 9:14:29

Chtěl jsem se jen zeptat, zda-li je možné se postupem času třeba připojit k jinemu AP? Bydlim v ulici Rumunská (hned u cukrárny) a jsem nově připojen na AP Prokokopa Holého, ale mám špatný signál - nízký s docela velkou ztrátou paketů (asi 30% - alespon to teda pise), obcas se to odpoji uplne. Problem je totiz ten, ze nemam tak uplne primou viditelnost na AP - je to mirne za rohem domu ktery stoji v ceste a jeste je vedle neho strom, takze to pres tu prekazkovou drahu moc stabilne nechodi - dat antenu na dum moc nepomuze, protoze ten v ceste je vyssi. Je mozne se postupem casu pripojit na jine AP? V uvahu by pripadalo czela.net.vychod nebo planovany AP primov v Rumunske?
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod naj.satah » úte 31. srp 2004 11:54:28

> faster napsal(a):
> V uvahu by pripadalo czela.net.vychod nebo planovany AP primov v Rumunske?

Je to mozne. Ale na czela.net.vychod zapomen. To se bude rusit. Zatim muzes zkusit chytnout neverhood pokud jeste bezi. Jinak by opravdu bylo nejlepsi AP v Rumunske.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 12:12:39

hmmmm, tak to az napadne prvni snih na ten strom tak jsem v p.... jako Baťa s dřevákama. Na te mape je to i jasne videt ze to jde pekne pres barak, krery je pres ulici Sokolovská.

a nevíte kdy nebo jestli vubec bude to AP co je v mape primo v ulici Rumunske?
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod naj.satah » úte 31. srp 2004 14:15:27

Pokud mas na mape bod tak sem na nej hod odkaz.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

Re: Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 14:29:11

no jo, ale jak? V tom baraku jsou dva body, Vasik (v planu) a Faster-to jsem ja. Je to ulice na konci Rumunske hned u Sokolovske ulice. U meho nodu je v pravo nahore cislo 304 (jestli to k necemu pomuze....)
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod mikael » úte 31. srp 2004 15:30:30

Mas jedinecnou moznost zbavit se wifi nadobro a byt pripojen pres optiku. Chranicka je zatazena az do Rumunske naproti kotelne. Trochu se v ulici zorganizujte a protahnete si optiku az k Sokolovske.
  • 0

mikael
 
Příspěvky: 1040
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod vojtech.kozak » úte 31. srp 2004 15:50:22

> mikael napsal(a):
> Mas jedinecnou moznost zbavit se wifi nadobro a byt pripojen pres optiku. Chranicka je zatazena az do Rumunske naproti kotelne. Trochu se v ulici zorganizujte a protahnete si optiku az k Sokolovske.

Chranicka tam sice je, ale jeste nejsou spojene ty dve kotelny.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Další

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'