Síla signálu

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 16:08:21

> Woyta napsal(a):
> > mikael napsal(a):
> > Mas jedinecnou moznost zbavit se wifi nadobro a byt pripojen pres optiku. Chranicka je zatazena az do Rumunske naproti kotelne. Trochu se v ulici zorganizujte a protahnete si optiku az k Sokolovske.

> Chranicka tam sice je, ale jeste nejsou spojene ty dve kotelny.

tak ted teda fakt nevim co delat. Klidne s necim pomuzu az se bude delat, ale samotny bych se radsi do niceho nepoustel :o)
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod PetrD » úte 31. srp 2004 16:31:06



Je fakt že přímou viditelnost nemáš, vadí tam ten strom(červená tečka). Možná by stálo za to domluvit se s tím sousedem co chce také připojit a hodit anténu na střechu, nebo na chotbu do toho vrchního okénka, tam je viditelnost O.K.
Takže celý roh baráku je viditelný, tudíž by neměl být problém.
Ale může být problém i jinde, že tě může někdo rušit!

příspěvek upravil PetrD: 31.08.2004 16:33:19
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 17:19:58

diky za foto, ja jsem myslel ze tam opravdu videt neni ani ze strechy. Spravce domu rikal, ze bych si tu antenu na strechu dat mohl, takze s tim problem nebude. Akorat nevim jak to udelat kdyz ten koax nemuze byt delsi nez 12m a to ho mam ted....?
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod vojtech.kozak » úte 31. srp 2004 17:23:03

> faster napsal(a):
> diky za foto, ja jsem myslel ze tam opravdu videt neni ani ze strechy. Spravce domu rikal, ze bych si tu antenu na strechu dat mohl, takze s tim problem nebude. Akorat nevim jak to udelat kdyz ten koax nemuze byt delsi nez 12m a to ho mam ted....?

Od anteny svedes koax dovnitr a budes ho muset ukoncit Acces Pointem nebo routerem. Z neho ti uz povede UTP kabel, ktery muze byt dostatecne dlouhy. U koaxu plati, ze cim kratsi, tim lepsi signal, takze je dobre mit to zarizeni blizko.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 17:27:16

Hmmm.... to jsem si myslel, takze PCI kartu muzu zase odlozit do suplicku, ach jo.
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod vojtech.kozak » úte 31. srp 2004 17:29:53

> faster napsal(a):
> Hmmm.... to jsem si myslel, takze PCI kartu muzu zase odlozit do suplicku, ach jo.

Pokud sezenes sousedy a slozite se na to zarizeni, tak vas to vyjde levne. PCI kartu muzes pouzit treba do toho routeru.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 17:49:12

Musim se jeste domluvit s tim druhym zajemcem az bude doma, ale to tezko rict kdy to bude. Ted jsem odkazanej tim padem na stavajici stav.
Ok, diky za informace
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod naj.satah » úte 31. srp 2004 17:51:45

Kabel muze byt i delsi nez 12m ale priprav si prasule.
Mam tu 21m kabelu a jede mi to v pohode.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod novotny » úte 31. srp 2004 18:05:55

> Naj Satah napsal(a):
> Kabel muze byt i delsi nez 12m ale priprav si prasule.
> Mam tu 21m kabelu a jede mi to v pohode.


to ten strom radsi v noci nejak sundam :o)
Myslim, ze by to chtelo stejne dat na tu strechu s tim AP jak se ted delaj primo pro dve sitovky. Tahnou tak tlustej koax pres celej byt neni zrovna puvabne :o)
  • 0

novotny
 
Příspěvky: 193
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Je možné využít časem i jiné AP?

Příspěvekod PetrD » úte 31. srp 2004 18:58:44

Pokusil bych se oběhnout celej barák, kdo všechno by měl zájem... možná by se našlo více lidí..
Až nahoře bych se pokusil zlomit p Bajera.. ten jede chudák přes modem.. :))
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Předchozí

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'