J.A. Komenského

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Re: Re: Vystavba anteny

Příspěvekod vojtech.kozak » ned 09. lis 2003 19:28:19

> Thunder.m napsal(a):
> > Woyta napsal(a):
> > Takze v patek sem nakonec musel do prace a antena nebyla na sklade :/ Dohodli sme se na vystavbe na pristi patek, tak snad to vyjde.

> Nechceš jednu 24dB Andrew? za 2000 Kč

Promin, ze pisu tak pozde, nemel sem se jak pripojit. 24dBi je prilis silna antena na ten kousicek, co sme pripojeny. Majkl nam pucil 19dBi a stejne tam dame jenom nejakou "ctrnactku". Kazdopadne diky za nabidku!
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Zase funkcni internet

Příspěvekod vojtech.kozak » ned 09. lis 2003 19:31:47

Dneska sme konecne po delsi dobe zprovoznili opet internet. Provizorne sme pridelali 19dBi antenu. Zatim je privazana jenom provazem, ale budem ji pridelavat na stozar.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Zase funkcni internet

Příspěvekod PetrD » ned 09. lis 2003 19:41:50

> Woyta napsal(a):
> Dneska sme konecne po delsi dobe zprovoznili opet internet. Provizorne sme pridelali 19dBi antenu. Zatim je privazana jenom provazem, ale budem ji pridelavat na stozar.


Upřímně Gratuluji... :)
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Zase funkcni internet

Příspěvekod mikael » ned 09. lis 2003 20:24:28

> Woyta napsal(a):
> Dneska sme konecne po delsi dobe zprovoznili opet internet. Provizorne sme pridelali 19dBi antenu. Zatim je privazana jenom provazem, ale budem ji pridelavat na stozar.

Taky gratuju! Doufam, ze te ted uz taky nekdy uvidim na DC hubu czela.netu :-)
  • 0

mikael
 
Příspěvky: 1040
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Vymena anteny

Příspěvekod vojtech.kozak » stř 14. led 2004 16:47:36

Dneska, ve 22h budu vymenovat antenu. Je mozny, ze po vymene nepude nejakou dobu internet. Pokusim se ji od oka nasmerovat a doufam, ze nejakej signal chyti, Milda ji pak dosmeruje. Omlouvam se za problemy - mel sem to vymenit driv.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Vymena anteny

Příspěvekod majkl » stř 14. led 2004 17:43:42

Paráda.

Když by byl potřeba držák tak mají na http://www.inwifi.cz, za rozumnou cenu.
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Re: Vymena anteny

Příspěvekod vojtech.kozak » stř 14. led 2004 23:30:19

Yaggina nasmerovana od oka funguje - huraa :)) Jdu vratit starou antenu :)
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Vymena anteny

Příspěvekod vojtech.kozak » čtv 15. led 2004 0:05:12

Rychlost uploadu: cca. 80kB/s
Rychlost downloadi: cca. 130-145kB/s

Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=101ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=37ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=80ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=8ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=156ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=149ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=101ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=26ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=5ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=50ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=9ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=22ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=30ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=4ms TTL=64
Odpověď od 10.93.21.1: bajty=32 čas=39ms TTL=64
.
.
.
Statistika ping pro 10.93.21.1:
Pakety: Odeslané = 174, Přijaté = 164, Ztracené = 10 (ztráta 5%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 4ms, Maximum = 564ms, Průměr = 89ms

Na mireni yagginy od oka to myslim neni tak zly :)
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Drzak anteny

Příspěvekod vojtech.kozak » pát 16. led 2004 19:43:21

Pres internet obednam "OEM : 20 cm konzole pro mont. antény na fasádu", doufam, ze v poradku dorazi a ze bude fungovat. Chtelo by to ronju... ;)
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Drzak anteny

Příspěvekod vojtech.kozak » pát 16. led 2004 21:29:44

> Woyta napsal(a):
> Pres internet obednam "OEM : 20 cm konzole pro mont. antény na fasádu", doufam, ze v poradku dorazi a ze bude fungovat. Chtelo by to ronju... ;)

Tak to vypada, ze se zadnej drzak kupovat nebude, PetrD se ochotne nabidnul a v nedeli prinese svuj drzak. Mozna ho uz v nedeli pridelame, takze pak uz jenom smerovat a smerovat a vsechny lidi, co nas rusej postrilet ;)
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'