Vylepšení|Co chybí, co přebývá, co vylepšit

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Re: Re: Re: reorganizace fora

Příspěvekod vojtech.kozak » sob 01. lis 2003 9:31:59

> A co takle nový řadit navrch....? :o=

Uz se tu o tom hodne diskutovalo, ale dohodli sme se, ze prispevky se pudou radit zhora dolu, protoze se to lip cte a kdyz kliknes na novejch prispevkach, tak te to automaticky presune na pozadovany prispevek.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: reorganizace fora

Příspěvekod vepper » ned 02. lis 2003 11:14:08

> Woyta napsal(a):
> > A co takle nový řadit navrch....? :o=

> Uz se tu o tom hodne diskutovalo, ale dohodli sme se, ze prispevky se pudou radit zhora dolu, protoze se to lip cte a kdyz kliknes na novejch prispevkach, tak te to automaticky presune na pozadovany prispevek.


>>>>>>>>>>>>souhlsim s woytou a se fsema co sdili stejny nazor
jiz x-krat sem si precet prispevky nahore a zapomnel ze se radi vzestupne...
michal
  • 0

vepper
 
Příspěvky: 74
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Re: reorganizace fora

Příspěvekod majkl » ned 02. lis 2003 14:05:45

> > Uz se tu o tom hodne diskutovalo, ale dohodli sme se, ze prispevky se pudou radit zhora dolu, protoze se to lip cte a kdyz kliknes na novejch prispevkach, tak te to automaticky presune na pozadovany prispevek.

> >>>>>>>>>>>>souhlsim s woytou a se fsema co sdili stejny nazor
> jiz x-krat sem si precet prispevky nahore a zapomnel ze se radi vzestupne...

Jako prvni vec, co mam v planu, je strankovani.

Ohledne razeni prispevku je to vazne ciste o zvyku a kazdej to dela jinak, me pripada logictejsi radit to jako souvislej text, kterej si pak muze nekdo v celku precist.

Ale casem muzu udelat dalsi volbu v profilu uzivatele, takze by sis mohl zaskrtnout jak to chces radit.
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Mapa

Příspěvekod PetrD » sob 15. lis 2003 15:31:46

Dalo by se udělat aby se naše topologická mapa dala vytisknout na A4, ale celá, když jsem to zkoušel vytiskne se vždy jen nějaký ůsek...
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Mapa

Příspěvekod majkl » sob 15. lis 2003 17:55:04

> Dalo by se udělat aby se naše topologická mapa dala vytisknout na A4, ale celá, když jsem to zkoušel vytiskne se vždy jen nějaký ůsek...

Mno, jednoduše to nejde.

Ale když si dáš dole "zvětšit na celou obrazovku" + zmačkneš F11, tak potom si můžeš jednotlivé úseky vytípat pomocí PrintScreen, ty vložit do nějakého grafického editoru a tam si je poskládat.
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Sektor Západ... :o)

Příspěvekod PetrD » pát 05. pro 2003 13:43:02

Musím potvrdit, že sektorovka na západ jede....:o) už jsem na ní napojen kvalita linky je 80% a síla signálu 60% což si myslím že není zlé..:o)
No jo hold kdo umí....
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Sektor Západ... :o)

Příspěvekod tomk » pát 05. pro 2003 22:57:00

> PetrD napsal(a):
> Musím potvrdit, že sektorovka na západ jede....:o) už jsem na ní napojen kvalita linky je 80% a síla signálu 60% což si myslím že není zlé..:o)
> No jo hold kdo umí....

Tak bohuzel jsem musel vratit to spatne Cecko Majklovi, pac sem se s nim doma vubec, ale naprosto vubec nechytal :(. Podle me je to vadny kousek. Cecko bych az tak nezahazoval.
Koukal jsem se mu na streva a PCMCIA karta je unvitr nahrazena miniPCI kartou s tim samym chipsetem Texas a novejsim (mensim s chladicem) procesorem ARM9.
Ten procak je fakt znat. Velmi rychle to resetuje .... jen kdyby to vsak chodilo.
  • 0

tomk
 
Příspěvky: 662
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Sektor Západ... :o)

Příspěvekod PetrD » sob 06. pro 2003 20:09:58

> Tak bohuzel jsem musel vratit to spatne Cecko Majklovi, pac sem se s nim doma vubec, ale naprosto vubec nechytal :(. Podle me je to vadny kousek. Cecko bych az tak nezahazoval.
> Koukal jsem se mu na streva a PCMCIA karta je unvitr nahrazena miniPCI kartou s tim samym chipsetem Texas a novejsim (mensim s chladicem) procesorem ARM9.
> Ten procak je fakt znat. Velmi rychle to resetuje .... jen kdyby to vsak chodilo.

Tak to vysvětluje to že teď czela.net.západ nechytám vůbec :( místo toho mi tu straší nějaký "default" kde je signál velmi špatný... zlatý Béčko to byl signálek, večer byla kvalita linky 86% nádhera.. "default" to bude asi ta sektorovka na západ... s tím céčkem..
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Sektor na západ

Příspěvekod PetrD » čtv 11. pro 2003 16:50:42

Tak je opět v provozu sektorovka na západ,byl jsem velmi překvapen...sílou signálu...
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

sektor Západ opět v provozu

Příspěvekod PetrD » pát 02. led 2004 21:03:01

Tak jsem se těšil na sektorovku na západ..(TOS) a už je to tu,bohužel se ale nepřipojím.. nevím čím to je.. signál je good ale horší je to s příjmáním paketů... nepřijmu ani "Ň" neví někdo čím to je??

Předtím když byla na APčku tak jsem na ní jel bez problému... ale jen já a pár lidí co mají Wifi karty a jsou v dosahu.. ti co jeli na AP neměli šanci..
A ted je na routru a nemám šanci já.. čím to... Help-

Na všesměr se připojuji skoro půl hodiny..:(
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'