Vylepšení|Co chybí, co přebývá, co vylepšit

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Automatické přihlášení

Příspěvekod vojtech.kozak » čtv 25. zář 2003 21:11:56

Nešlo by např. přes cookies (na přání uživatele) zajistit, abych se vždycky nemusel přihlašovat na stránkách?
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Automatické přihlášení

Příspěvekod majkl » čtv 25. zář 2003 22:56:57

Každopádně šlo, jen co najdu nějakou zbytečnou chvilku :) Už teď věnuju czela.netu každej den spoustu času.
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Re: DC++

Příspěvekod Milka » pát 26. zář 2003 14:25:44

> Woyta napsal(a):
> > marty napsal(a):
> > Jasně, několik hubů bylo "odstaveno" pro přístup zvenčí nebo zřejmě promázáno -
> > na nátlak jakýchsi ochránců autorských práv a následně intervence administrátorů některých severů (výsoké školy atp.) Někde jsem o tom četl na netu.

> Co se tyce konkretne CZ PRO, tak normalne jede, jenom nevim, proc se tam nemuze dostat nikdo ze site :/ Jinak sem neslysel o zadnym HUBu, kterej musel byt z duvodu autorsky prav zrusen.

> Rozpoutala jsem na jednom hubu rozhovor na tema proc se nemuzu na CZ PRO dostat a zjistlila jsem ze nejsme jediny. Pry uz ten hub neunese tolik lidi - rychleji se tam pry dostanou lidi s rychlejsim pripojenim a ostatni maji smulu.Toto se mi potvrzuje, protoze lidi od kterych jsem stahovala na CZ PRO se cim dal casteji objevuji na ostatnich hubech..Treba budem mit stesti a zase se tam nekdy pripojime :)
  • 0

Milka
 
Příspěvky: 14
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: DC++

Příspěvekod vojtech.kozak » pát 26. zář 2003 15:35:05

> Milka napsal(a):
> > Woyta napsal(a):
> > > marty napsal(a):
> > > Jasně, několik hubů bylo "odstaveno" pro přístup zvenčí nebo zřejmě promázáno -
> > > na nátlak jakýchsi ochránců autorských práv a následně intervence administrátorů některých severů (výsoké školy atp.) Někde jsem o tom četl na netu.

> > Co se tyce konkretne CZ PRO, tak normalne jede, jenom nevim, proc se tam nemuze dostat nikdo ze site :/ Jinak sem neslysel o zadnym HUBu, kterej musel byt z duvodu autorsky prav zrusen.

> > Rozpoutala jsem na jednom hubu rozhovor na tema proc se nemuzu na CZ PRO dostat a zjistlila jsem ze nejsme jediny. Pry uz ten hub neunese tolik lidi - rychleji se tam pry dostanou lidi s rychlejsim pripojenim a ostatni maji smulu.Toto se mi potvrzuje, protoze lidi od kterych jsem stahovala na CZ PRO se cim dal casteji objevuji na ostatnich hubech..Treba budem mit stesti a zase se tam nekdy pripojime :)

Je pravda, ze se tam nemuze dostat vic lidi, ale je divny, ze se tam nemuze dostat nikdo od nas ze site. My zrovna pomaly pripojeni nemame, takze v tom problem asi nebude. A je celkem dost divny, ze to pise:
*** Connecting to czpro.no-ip.com...
*** Connection timeout
No jo, co se da delat, o stahovani na nejvetsim HUBu na svete si muzem nechat zdat ;) Nastesti sou tu i dalsi...
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Re: DC++

Příspěvekod vojtech.kozak » pát 26. zář 2003 20:01:11

> Kaba napsal(a):
> Podle mě to souvisí s přetížeností a shitovostí počítačů na kterých ty huby běží. Ono dostat se na hub, kde je 6000 lidí se rovná zázraku.
> Dál, my sice "máme" dva megabity, ale je nás už, jak jsem tak počítal něco k sedumdesátce a 70 lidí na dva megabity je docela hustolez. Včera v osum večer, kdy to ukazovalo že je na síti 38 lidí se mi nenačetli ani stránky.

Me beha net celkem svizne, nepamatuju se, kdy to slo pomalejc, jak 100kB/s. A pokud je slabsi provoz, tak klidne stahuju maximalni rychlosti. Chtelo by to rizeni linky, abych nikomu ja nebo kdokoliv jinej svym stahovanim nebrzdil net tak, aby neslo ani brouzdat. Co se tyce CZ PRO, tak to asi na zadny pomaly masine nejede. Kdyz tam padal rekord 3000 lidi, tak to jelo na 2GHz a 1024MB RAM a procesor pracoval na 99%. Ted si Jaaa bud poridil lepsi procesory nebo to jede jako MULTI HUB (vic pocitacu najednou). Ale je pravda, ze je ten HUB nechutne pretizenej.
  • 0

vojtech.kozak
 
Příspěvky: 384
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Nefachá to jak by mělo..

Příspěvekod PetrD » sob 27. zář 2003 22:49:40

Dnes jsem se nemohl celý den připojit, až asi v 7 hod večer, ryclost stahování cca 50kb/s. když čtu kdo má jakou rychlost, tak jsem na tom asi moc špatně..:-(
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nefachá to jak by mělo..

Příspěvekod tomk » sob 27. zář 2003 22:55:17

> PetrD napsal(a):
> Dnes jsem se nemohl celý den připojit, až asi v 7 hod večer, ryclost stahování cca 50kb/s. když čtu kdo má jakou rychlost, tak jsem na tom asi moc špatně..:-(

To je rychlost z internetu nebo z nasich prekrasnych stranek?
JEstli z netu tak neni problem :)))

PS: Z jake lokality a kam jsi pripojen (jak)?

příspěvek upraven: 27.09.2003 22:58:13
  • 0

tomk
 
Příspěvky: 662
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Nefachá to jak by mělo..

Příspěvekod PetrD » sob 27. zář 2003 23:05:54

Lokalita Prokopa Holého připojení anténou na všesměrovku u Majkla. Majkl už mluvil o tom že se pořídí sektorovka směrem na nás. Tak uvidíme.. Jak zjistím přesně jakou mám rychlost??
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Nefachá to jak by mělo..

Příspěvekod tomk » sob 27. zář 2003 23:55:53

> PetrD napsal(a):
> Lokalita Prokopa Holého připojení anténou na všesměrovku u Majkla. Majkl už mluvil o tom že se pořídí sektorovka směrem na nás. Tak uvidíme.. Jak zjistím přesně jakou mám rychlost??

Podle statistik to vypada ze holehoclient sel dnes cely den OK. Jen kolem druhe hodiny byl vypadek pripojeni do sveta.

Pokud ti nejde net tak zkus:

- ve Windows 95/98: menu Start/Spustit... a zadej WINIPCFG. Tam si vyber svoji sitovku a kdyz bude IP neco jineho nez neco jako 10.93.xx.xx, tak zkus zmackout tlacitko Refresh(Obnov), pripadne restartuj PC.

- ve Windows 2000/XP: menu Start/Spustit... a zadej CMD, pak zadej IPCONFIG a pod radkem "Mistni pripojeni k siti" musi byt radek s IP adresou. Kdyz je tam 0.0.0.0 tak chvili pockej a opakuj prikaz IPCONFIG. Kdyz je tam neco jineho nez 10.93.xx.xx tak je to spatne a zkus zadat "IPCONFIG /RELEASE" a pak "IPCONFIG /RENEW". Kdyz i pak bude IP neco jineho zkus restartovat PC. Pak pripadne volej o pomoc.

Max rychlost zjistis kdyz zkusis v Exploreru stahnout cokoliv vetsiho ze sekce Download na techto stankach. Explorer ti ukaze orientacni rychlost. 50kB/s na brouzdani netem staci. Ten vas spoj se ale bude muset stejne resit.
Kazdopadne by to melo ikdyz pomalu, ale chodit.
  • 0

tomk
 
Příspěvky: 662
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Nefachá to jak by mělo..

Příspěvekod thunder.m » ned 28. zář 2003 10:53:42

Je pravda že za poslední týden je ping mizernej, a v podstatě nezáleží na tom kdy se připojuji. Jak v noci, tak ve dne se pohybuje ztrátovost okolo 15 až 30 procent. A dokonce to podle mě ani nesouvisí s počtem přihlášených lidí.
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'