Nejde přidat další PC

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Nejde přidat další PC

Příspěvekod trupik » úte 29. pro 2009 19:30:05

Ahoj, jeden člen by potřeboval přidat další PC. Má jeden, celkem povoleny 3, ale při pokusu o přidání dalšího PC reaguje netadmin hláškou: "Nemas pristup do zadnyho subnetu!".

Může někdo poradit co s tím?

Mockrát dík. Petr.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 18:30:21
  • 0

trupik
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nejde přidat další PC

Příspěvekod samson » úte 29. pro 2009 21:48:08

trupik napsal(a):
Ahoj, jeden člen by potřeboval přidat další PC. Má jeden, celkem povoleny 3, ale při pokusu o přidání dalšího PC reaguje netadmin hláškou: "Nemas pristup do zadnyho subnetu!".

Může někdo poradit co s tím?

Mockrát dík. Petr.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 18:30:21


Který člen ?
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

2xRe: Nejde přidat další PC

Příspěvekod trupik » úte 29. pro 2009 21:55:07

Samson napsal(a):
trupik napsal(a):
Ahoj, jeden člen by potřeboval přidat další PC. Má jeden, celkem povoleny 3, ale při pokusu o přidání dalšího PC reaguje netadmin hláškou: "Nemas pristup do zadnyho subnetu!".

Může někdo poradit co s tím?

Mockrát dík. Petr.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 18:30:21


Který člen ?


Lukáš Růžička, má VS 6299. Např. u Hejtíka s VS 6180 s tím problém není, tam se mi formulář pro přidání dalšího PC zobrazí.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 21:37:06
  • 0

trupik
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

3xRe: Nejde přidat další PC

Příspěvekod samson » úte 29. pro 2009 22:59:59

trupik napsal(a):
Samson napsal(a):
trupik napsal(a):
Ahoj, jeden člen by potřeboval přidat další PC. Má jeden, celkem povoleny 3, ale při pokusu o přidání dalšího PC reaguje netadmin hláškou: "Nemas pristup do zadnyho subnetu!".

Může někdo poradit co s tím?

Mockrát dík. Petr.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 18:30:21


Který člen ?


Lukáš Růžička, má VS 6299. Např. u Hejtíka s VS 6180 s tím problém není, tam se mi formulář pro přidání dalšího PC zobrazí.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 21:37:06


Vypadá to, že není členem segmentu - "lokální sít na stráni"

proč ... nevím ...

Jsi jeden z adminů tohoto segmentu ... tak ho znovu nastav jako člena.

Návod:

Netadmin - > Login -> Admin -> "lokální sít na stráni" -> uzivatele site lokalni sit na strani (1674) -> sprava clenu -> ... tam ho najdi v seznamu podle loginu (ruzicka) a klikni na "Add"
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

4xRe: Nejde přidat další PC

Příspěvekod trupik » stř 30. pro 2009 1:36:05

Samson napsal(a):
trupik napsal(a):
Samson napsal(a):
trupik napsal(a):
Ahoj, jeden člen by potřeboval přidat další PC. Má jeden, celkem povoleny 3, ale při pokusu o přidání dalšího PC reaguje netadmin hláškou: "Nemas pristup do zadnyho subnetu!".

Může někdo poradit co s tím?

Mockrát dík. Petr.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 18:30:21


Který člen ?


Lukáš Růžička, má VS 6299. Např. u Hejtíka s VS 6180 s tím problém není, tam se mi formulář pro přidání dalšího PC zobrazí.

příspěvek upravil trupik: 29.12.2009 21:37:06


Vypadá to, že není členem segmentu - "lokální sít na stráni"

proč ... nevím ...

Jsi jeden z adminů tohoto segmentu ... tak ho znovu nastav jako člena.

Návod:

Netadmin - > Login -> Admin -> "lokální sít na stráni" -> uzivatele site lokalni sit na strani (1674) -> sprava clenu -> ... tam ho najdi v seznamu podle loginu (ruzicka) a klikni na "Add"


Díky moc,

zas jeden postup, který jsem ještě neměl možnost vyzkoušet. Pomohlo to.

Díkes.
  • 0

trupik
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

přidat další PC

Příspěvekod Moribundus » pát 08. říj 2010 22:37:47

Ahoj, chtěl bych se zeptat na připojení druhého počítače v bytě. Psal jsem patronovi, ale napsal mi, že to musí schválit admin, ale nemam tušení kdo to je pro mě. Jedná se o barák U Kapličky 1653. Kdyby mi mohl někdo nasměrovat na koho se obrátit, byl bych rád. Koupil jsem switch a všechno mám jinak připraveno. Děkuji Honza Richter
  • 0

Moribundus
 
Příspěvky: 34
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: přidat další PC

Příspěvekod samson » sob 09. říj 2010 14:25:25

Moribundus napsal(a):
Ahoj, chtěl bych se zeptat na připojení druhého počítače v bytě. Psal jsem patronovi, ale napsal mi, že to musí schválit admin, ale nemam tušení kdo to je pro mě. Jedná se o barák U Kapličky 1653. Kdyby mi mohl někdo nasměrovat na koho se obrátit, byl bych rád. Koupil jsem switch a všechno mám jinak připraveno. Děkuji Honza Richter

Honza Chmelenský - třeba ...
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

Re: pomalý internet Volmanova 1759

Příspěvekod samson » sob 09. říj 2010 19:37:30

chramostam napsal(a):
Dobrý den, nevíte prosím někdo proč je již několikátý den pomalý internet ve Volamnova 1759? Pracuje se na odstranění závady?

Nevíme o žádné závadě ...

Momentálně je opravdu něco špatně ... podívám se jestli něco zjistím ...

UPD: Nyní je router úplně mimo provoz ...

příspěvek upravil Samson: 09.10.2010 19:43:23
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

2xRe: pomalý internet Volmanova 1759

Příspěvekod mcyrin » sob 09. říj 2010 21:03:41

Samson napsal(a):
chramostam napsal(a):
Dobrý den, nevíte prosím někdo proč je již několikátý den pomalý internet ve Volamnova 1759? Pracuje se na odstranění závady?

Nevíme o žádné závadě ...

Momentálně je opravdu něco špatně ... podívám se jestli něco zjistím ...

UPD: Nyní je router úplně mimo provoz ...

příspěvek upravil Samson: 09.10.2010 19:43:23


Ahoj


"Tady":http://czela.net/forum/showthread.php?threadid=3360&postid=49578#49578 popsal problém Renda, je to předposlední příspěvek...
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

2xRe: pomalý internet Volmanova 1759

Příspěvekod xtrbusek » sob 09. říj 2010 21:41:52

Samson napsal(a):
chramostam napsal(a):
Dobrý den, nevíte prosím někdo proč je již několikátý den pomalý internet ve Volamnova 1759? Pracuje se na odstranění závady?

Nevíme o žádné závadě ...

Momentálně je opravdu něco špatně ... podívám se jestli něco zjistím ...

UPD: Nyní je router úplně mimo provoz ...

příspěvek upravil Samson: 09.10.2010 19:43:23


Router jsem nahodil. Ale jadro pudla je myslim zakopane v nefunkcnosti peeru mezi Volmankou a Rumunskou.
  • 0

xtrbusek
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Další

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'