Stránka 76 z 91

Q-byt V Prokopě

PříspěvekNapsal: pát 15. črc 2011 11:01:34
od tencl
Volal mi pan Kubát, že se poškodil spoj, jeden port switche jim uhořel, optika nejede. Pojedu se tam podívat a dám tam něco ze skladu případně převodníky z Jiřiny a dokoupím zbytek, akci navrhnu potom dle rozsahu závady, počítám max převodník/modul. Ta bouřka toho poškodila hodně.

Bod do zitrejsi KI

PříspěvekNapsal: sob 06. srp 2011 13:51:24
od daman
Ahoj, pokud zitra plati KI od 19.00, tak navrhuji kratce prodiskutovat projekt Optiky v Zaluzi. Rekonstrukce elektriky uz lezi na stavebnim urade, takze je cas dofinalizovat plany.


Pokud souhlasite, navrhnete mi +/- cas, kdy se to hodi a ja dorazim.



Re: Bod do KI

PříspěvekNapsal: stř 17. srp 2011 9:33:01
od tencl
přidávám obrázky:

minimum (obslouží jen členy připojené přes wifi k době přípravy projektu)



maximum (odpovida přípoloži k vykopum ČEZu)





příspěvek upravil dan_tencl: 17.08.2011 09:33:46

Co je tohle za subnet?

PříspěvekNapsal: ned 28. srp 2011 19:49:16
od turinsky
http://www.czela.net/netadmin/user/show_role.php?id=1553
V seznamu subnetů není, ale má členy, co člověk, to jinam připojené počítače. Nešel by buď zařadit mezi viditelné subnety nebo (radši) zrušit?

Re: Co je tohle za subnet?

PříspěvekNapsal: ned 28. srp 2011 19:52:23
od orvell
turinsky napsal(a):
http://www.czela.net/netadmin/user/show_role.php?id=1553
V seznamu subnetů není, ale má členy, co člověk, to jinam připojené počítače. Nešel by buď zařadit mezi viditelné subnety nebo (radši) zrušit?


Dle č.p. členů bydleji všichni v malé číně :-)

2xRe: Co je tohle za subnet?

PříspěvekNapsal: ned 28. srp 2011 20:41:02
od tencl
myslel jsem, že jde o kraj Malé Číny ke Q-bytu, ale čísla jsou z více míst. Tři vchody u Q-bytu jsou na wifi (1462-64), ostatních pět na optice (kraj u školky 1457-59 a prostředek 1460-61). Switch s optikou je uprostřed, admin Petr Duník z 1459 tuším - ale ten v tomto seznamu není.

příspěvek upravil dan_tencl: 28.08.2011 20:41:34

2xRe: Co je tohle za subnet?

PříspěvekNapsal: ned 28. srp 2011 22:50:23
od samson
orvell napsal(a):
turinsky napsal(a):
http://www.czela.net/netadmin/user/show_role.php?id=1553
V seznamu subnetů není, ale má členy, co člověk, to jinam připojené počítače. Nešel by buď zařadit mezi viditelné subnety nebo (radši) zrušit?


Dle č.p. členů bydleji všichni v malé číně :-)


Je to subnet sektorky na Volmance ... myslím, že by zrušit šel. Takových subnetu, či "rolí" - člen subnetu může být více ...

3xRe: Co je tohle za subnet?

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 0:21:17
od turinsky
Já jsem si toho všiml náhodou, když jsem zkoušel zkontrolovat, zda členi, co přecházeli na optiku Q-Byt, nemají pozůstatky jinde a tohle na mě vyběhlo u jejich rolí. Celá role pokrývá 5 členů, z toho člen Evik má jeden komp, a to v LAN Q-Byt, Golborox má 3 kompy, všechny připojené na Rumcajse, Hanzelka má všechny 4 kompy v LAN Q-Byt, Myrousz má 3 kompy, všechny připojené k Drakovi, Ziemba má jeden komp v LAN Q-Byt a jeden v LAN Volmanova. Tak jsem si říkal, zda to nemá nějaký zvláštní účel, když je to takhle nesourodé.

4xRe: Co je tohle za subnet?

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 9:59:08
od PetrD
To máte zamotanou hlavu co? Je to pozůstatek 5 Ghz spoje na Volmanku. Jelikož u všech nejsem veden jako patron, tak jsem jim to nemazal.

Pomalá zadráha?

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 11:57:30
od Hanab
Dobrý den, internet jde neskutečně pomalu, takže je vlastně k nepoužití. Dotaz: bude to ještě dnes lepší?

příspěvek upravil turinsky: 29.08.2011 18:51:59