Nehápu vysvětlit

Re: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod thunder.m » pon 25. říj 2010 10:32:58

Mitch(CZ) napsal(a):
Koukam ze moje urgovani aby mi byly zapsany PHP bylo k nicemu a jsem opet odpojen!


To víš, takový flákače v czele netrpí :)
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

3xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod simon » pon 25. říj 2010 10:33:55

Na mych routerech se objevilo .csv nekolik mesicu stare. Macguard centrala to v noci rozeslala a odpojuje to lidi i kdyz maji finance v poradku. Po rucnim updatu macguarda je to ok. Zrejme si s tim nekdo hral. Pokud ano bylo by mozny to nejdriv poradne otestovat nebo aspon dat vedet adminum ze muzou nastat problemy? Dik.
  • 0

simon
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 31. črc 2013 14:51:39
Reputace: 0

2xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod samson » pon 25. říj 2010 10:46:36

Thunder.m napsal(a):
Mitch(CZ) napsal(a):
Koukam ze moje urgovani aby mi byly zapsany PHP bylo k nicemu a jsem opet odpojen!


To víš, takový flákače v czele netrpí :)


To ne, ale aktivních lidí máme tolik, že je nejlepší je odpojit ;)
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

4xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod samson » pon 25. říj 2010 10:49:30

pawel napsal(a):
Na mych routerech se objevilo .csv nekolik mesicu stare. Macguard centrala to v noci rozeslala a odpojuje to lidi i kdyz maji finance v poradku. Po rucnim updatu macguarda je to ok. Zrejme si s tim nekdo hral. Pokud ano bylo by mozny to nejdriv poradne otestovat nebo aspon dat vedet adminum ze muzou nastat problemy? Dik.


Se mi nezdá, že by tam někdo vědomě dal stará csv ... u Draka byl mezi 6:45 a 7:10 taky tento problém ... ale po 7:10 se to samo napravilo ...
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

4xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod chmelej » pon 25. říj 2010 11:10:14

pawel napsal(a):
Na mych routerech se objevilo .csv nekolik mesicu stare. Macguard centrala to v noci rozeslala a odpojuje to lidi i kdyz maji finance v poradku. Po rucnim updatu macguarda je to ok. Zrejme si s tim nekdo hral. Pokud ano bylo by mozny to nejdriv poradne otestovat nebo aspon dat vedet adminum ze muzou nastat problemy? Dik.


Podobny problem mi popisoval renda. Nekolik mesicu stary csv urcite kazbunda nerozesila (neni kde by ho sebral), spis doslo k restartovani routeru a ten starej CSV tam nekde je navrdo ulozenej na disku a po startu se nakopiru stara verze do tmpfs a nova data se tam dostanou az v okamziku kdy je posle kazbunda. A kazbunda je posila jen pri zmene v datbazi. Nekde je to popsany a je dulezity aby po startu serveru se pockalo az nabehnout routy a pak se da aktulani tabulka stahnout z kazbundy pres scp nebo wget (wget je jednodusi neb nemusite resit platnost ssh klicu ...)

příspěvek upravil chmelej: 25.10.2010 11:11:01
  • 0

Uživatelský avatar
chmelej
Administrátor
 
Příspěvky: 1018
Registrován: úte 16. črc 2013 16:08:45
Reputace: 3

5xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod PetrD » pon 25. říj 2010 13:48:22

Už asi po 10 té, jsem veden jako blokovaný člen. Tudíž mé práva v netadminu jsou omezena. :-) zatím jsem v klidu.. (pochopil jsem, že macguard na rusalce si na mě zasedl, takže mu dám ultimátum)

příspěvek upravil PetrD: 25.10.2010 13:51:00
  • 0

PetrD
 
Příspěvky: 588
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

6xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod mcyrin » pon 25. říj 2010 14:11:23

tak ted to odšmiklo matku (Cyrinova) a to má dokonce net zaplacenej... Je to náký divný v Netadminu jí to ukazuje že je člen tudíž není ani bloklá,tak nevím...
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

5xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod thunder.m » pon 25. říj 2010 14:23:08

chmelej napsal(a):
pawel napsal(a):
Na mych routerech se objevilo .csv nekolik mesicu stare. Macguard centrala to v noci rozeslala a odpojuje to lidi i kdyz maji finance v poradku. Po rucnim updatu macguarda je to ok. Zrejme si s tim nekdo hral. Pokud ano bylo by mozny to nejdriv poradne otestovat nebo aspon dat vedet adminum ze muzou nastat problemy? Dik.


Podobny problem mi popisoval renda. Nekolik mesicu stary csv urcite kazbunda nerozesila (neni kde by ho sebral), spis doslo k restartovani routeru a ten starej CSV tam nekde je navrdo ulozenej na disku a po startu se nakopiru stara verze do tmpfs a nova data se tam dostanou az v okamziku kdy je posle kazbunda. A kazbunda je posila jen pri zmene v datbazi. Nekde je to popsany a je dulezity aby po startu serveru se pockalo az nabehnout routy a pak se da aktulani tabulka stahnout z kazbundy pres scp nebo wget (wget je jednodusi neb nemusite resit platnost ssh klicu ...)

příspěvek upravil chmelej: 25.10.2010 11:11:01


Ahoj, tohle je bohužel nesmysl, protože se to stalo téměř na všech routerech a ty dneska zovu nenajely, buď tam mám někde chybu ve firewallu, nebo macguard-centrála zlobila, zkusím se na to podívat.
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

7xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod thunder.m » pon 25. říj 2010 14:25:27

mcyrin napsal(a):
tak ted to odšmiklo matku (Cyrinova) a to má dokonce net zaplacenej... Je to náký divný v Netadminu jí to ukazuje že je člen tudíž není ani bloklá,tak nevím...


Na jaký router je připojená?
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

8xRe: Zase jsem odpojen.

Příspěvekod mcyrin » pon 25. říj 2010 14:29:49

Thunder.m napsal(a):
mcyrin napsal(a):
tak ted to odšmiklo matku (Cyrinova) a to má dokonce net zaplacenej... Je to náký divný v Netadminu jí to ukazuje že je člen tudíž není ani bloklá,tak nevím...


Na jaký router je připojená?


Ruská-(Mikrotik),tak to asi nebude v tvém firewallu.
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

PředchozíDalší

Zpět na Kasička

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'