Výpadky

Vodojem

Příspěvekod majkl » pon 29. lis 2004 18:31:20

10GHz spoj do Záp jede, ale vypadá to, že vyhnil router na vodojemu.

příspěvek upravil majkl: 29.11.2004 17:31:29

Problem je v harddisku na vodojemu - po restartu vetsinou nenabehne, ale az na nekolikaty pokus pres klavesnici. Na vodojemu je ted uz nastesti zase monitor, takze je videt co se děje. V Zápech to bylo horší - do odloženého switche asi kápla voda a začal mít velké ztráty, je tam ted novy switch.

Na vodojemu jsou ted spojeny routery Platon a NCX33, switch NCX bude vřazen následně, ale to už bude bez výpadku. Na vodojemu je plánovaná flashka, do té doby to snad vydrží.

Omlouvám se za výpadek

příspěvek upravil dan_tencl: 29.11.2004 20:00:38

příspěvek upravil majkl: 03.12.2004 00:04:32
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Vodojem

Příspěvekod majkl » úte 30. lis 2004 15:14:14

Amálka spadla, šla spát asi 10minut po mě, hned jak jsem se probral tak jsem ji resetnul a už to frčí. Chce to resetátory - Radek Lenc přislíbil že se na to mrkne. Pak nebude síť závislá na mém spánkovém režimu ;)

příspěvek upravil majkl: 03.12.2004 00:04:49
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Plánovaný výpadek

Příspěvekod murphy » pát 03. pro 2004 17:33:47


Flashka je v Zápech nainstalovaná na routerech Sofokles, Platón a Rozflákánek, díky patří Murphymu, a chybí už jen router Vodojem. Ten bude nasazen někdy během pondělka.



příspěvek upravil dan_tencl: 04.12.2004 20:42:36
  • 0

murphy
 
Příspěvky: 1023
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Rumcajs - Rumunská 1488

Příspěvekod samson » ned 05. pro 2004 19:28:42

Dnes byl asi 2 hodinový výpadek na našem routeru. Díky V. Tuškovi už to zase jede. Vypadá to na vadný konektor (samice) na síťové (LAN) kartě. Zároveň se router tvářil jako vypnutý. V brzké době je možný delší výpadek kvůli opravě konektoru.
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5800
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

Sloane

Příspěvekod majkl » čtv 09. pro 2004 16:10:58

Vazeny zakazniku,

chteli bychom Vas informovat o planovanem vypadku vsech sluzeb spolecnosti Sloane Park. Tento vypadek je zpusoben prepojovanim nasich technologii v prostorach Sitelu na nove napajeni.

Vypadek probehne dne 14.12. 2004 od 3:00.
Predpokladana doba vypadku je 5 minut.

Za pripadne neprijemnosti se Vam velice omlouvame a dekujeme za pochopeni

Sloane Park Property Trust, a.s.

  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Křemílek

Příspěvekod thunder.m » pát 10. pro 2004 0:34:45

Momentálně nefunguje router Křemílek, nejspíš se zaseknul, nefunguje pouze sektor východ a Stankovského 1581 (Majkl a ostatní klienti na LANu), Kovohutě fungují přes zálohu.

Oprava bylo to pouze quaggou.



příspěvek upravil Thunder.m: 09.12.2004 23:38:53
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

Re: Křemílek

Příspěvekod thunder.m » sob 11. pro 2004 17:46:58

Zaseknul se Křemílek, nejde jen sektor východ. Jdu ho restartovat, spolu s tím budeme testovat 5,8 GHz spoj na node Mikael. Výpadky budou jen na sektoru východ.
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

Re: Re: Křemílek

Příspěvekod thunder.m » čtv 16. pro 2004 20:46:16

Opět nejede křemílek :)

Majkl: Opět to byla quagga.

příspěvek upravil majkl: 16.12.2004 21:14:22
  • 0

thunder.m
 
Příspěvky: 1411
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 5

Optika

Příspěvekod majkl » pát 17. pro 2004 18:08:04

V následující hodině budou krátké výpadky optiky, dělá se elektrika v kotelnách a při té příležitosti i změřím spotřebu.
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Prestavba Kaplicka

Příspěvekod tomk » sob 18. pro 2004 16:23:08

Dnes rano se Kaplicka rozsypala a planovanou upravu/vymenu jsem musel preplanovat misto nedele rano.

Ted je tam tedy misto kousaveho DLinku karta XI626 a zaroven jsem nainstaloval resetator, takze by si to se zaseknutim PC melo poradit samo :)

Omlouvame se za ranni vypadek.
  • 0

tomk
 
Příspěvky: 662
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Novinky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'