Stránka 84 z 90

Marxaky 23.6 - 30.6

PříspěvekNapsal: čtv 30. čer 2011 20:36:44
od Marsal
V dusledku vyhoreni aktivnich prvku na Kapli jsme byli tyden bez netu.
Podle Vaskovu navodu jsem pripojil MATa na linku CEZnetu a jedeme
ted pres ni.

Zadráha 1.7.

PříspěvekNapsal: pát 01. črc 2011 21:01:10
od Falcon
Kousnul se router Soptik. RB svítil, ale porty byly zhaslé, pomohlo přerušení napájení.

Bílý vrch, Zadráha - 5., 6.7.

PříspěvekNapsal: úte 05. črc 2011 18:09:47
od Falcon
5.7. - výpadek napájení na Bílém vrchu


6.7. - Zadráha + Bílý vrch - nedostupná celá část sítě. Problém řeší Naj Satah. Po opravě dáme info, zatím je nutné počítat s nepravidelnými výpadky.


příspěvek upravil Falcon: 06.07.2011 12:58:59

UPDATE: vypada to na switch, po zapojeni jakekoliv casti mistni optiky (Sixta, Korkoran, Bily Vrch, Pozary, Dvorak) switch po par minutach vytuhne. Jedina optika pri ktere to nevytuhne je smer Lidicka - Alcoma.

příspěvek upravil Naj Satah: 06.07.2011 13:16:03

UPDATE: do doby výměny switche jsou odpojené přípojné body Korkoran, Bily vrch a Dvorak. Předpokládaný termín zprovoznění: 10.7. večer (když dorazí nový switch).

příspěvek upravil Falcon: 07.07.2011 13:13:58

UPDATE: Switch by mel dorazit odpoledne, po praci je prohodim.

příspěvek upravil Naj Satah: 08.07.2011 07:54:32

***UPDATE: vse by jiz melo byt vporadku, restartujte si prosim pripadne sva zarizeni***

příspěvek upravil Naj Satah: 08.07.2011 22:11:01

--vypadek CMC, mail, virtual--

PříspěvekNapsal: pát 08. črc 2011 8:37:36
od honyo
nefunguje asi optika! Jsou tam nejaci pracovnici, delaji vodu a klima.

* problem na lokalitach --CMC--, --Port--, --Nednaniny--, --Nadrazi--, --Zaluzi--, --mail--, --virtual--...
* reseni: cas nevime


příspěvek upravil honyo: 08.07.2011 08:39:55

--- dočasně přesměrováno přes Nádraží, vše by mělo chodit ---

příspěvek upravil Thunder.m: 08.07.2011 11:39:23

Nefunguje opticky link mezi CMC a Kotelnou, v zadu delali jak to vypada novy odpad a mozna ze poskodili kabel.

příspěvek upravil Naj Satah: 09.07.2011 16:21:00

příspěvek upravil honyo: 09.07.2011 20:50:36


příspěvek upravil honyo: 11.07.2011 08:45:59

Vlákno k závadě :
http://www.czela.net/forum/showthread.php?threadid=4505&postid=51359#51359

příspěvek upravil dan_tencl: 14.07.2011 21:03:06

Rumunská, B.Smetany, Nehvizdy, Zadráha

PříspěvekNapsal: pon 11. črc 2011 12:56:04
od samson
Ve čtvrtek 14.7. budeme přepojovat znovu switch v kotelně Učiliště.

příspěvek upravil Samson: 12.07.2011 22:35:10

Spojení do kotelny Kamenka

PříspěvekNapsal: pon 11. črc 2011 17:56:51
od turinsky
Mám stížnost od Q-Byt, že není spojení do kotelny Kamenka. Myslím, že to souvisí s výpadkem v CMC.

Amálka a NFX

PříspěvekNapsal: čtv 14. črc 2011 7:13:42
od samson
Nešla Amálka a DNS.

Momentálně je problém se spojem do Netu asi problém na Vodojemu.

* problem na pojitku, kontaktovan Sloane- i nich OK, pojitko je dostupne, mac adresa hrompace take, ale neprochazi zadne data, asi nutny reset ve svemyslicich nebo vodojem

UPD: Prvotní problém asi byl že se smazalo nastavení switche v NFX. Honyo ošéfoval ...

příspěvek upravil Samson: 14.07.2011 17:15:45

Hrompac a firewall 14.7.2011 15:00-16:00

PříspěvekNapsal: čtv 14. črc 2011 16:03:23
od vaclavd
Nešlo připojení do internetu, restart firewallu to spravil. Není konečně doba použít něco co skutečně funguje? Ubastlený operační systém se hodí jen na hraní, ale my potřebujeme, aby nám internet fungoval.


příspěvek upravil honyo: 14.07.2011 19:47:20

Ap Prokopa Holého

PříspěvekNapsal: pát 15. črc 2011 13:51:36
od PetrD
Po středeční spoušti zasaženo AP PH,

-**stav:** Hlavní spoj - **OK**, Sektor Sever - **OK**, Sektor Jih - **OK**, Vnitřní síť - **KO**, Switche - **KO**.

- 1x nová síťová karta
- 2x switch *updt :*3 switche
- 1x UPS Dead už déle
- *updt:* koupil to i Rumburak a Hasici.

příspěvek upravil PetrD: 17.07.2011 10:23:13

Klubovna

PříspěvekNapsal: úte 02. srp 2011 12:52:02
od mikael
Po vypadu proudu v CMC nenabehnul Spinda, nefunguje proto klubovna a virtualy (mail).

UPD: Castecne fixnuto, virtualy a mail funguji.
UPD2: Matej na spindovi prehodil pameti do jineho slotu a uz funguje i on.

příspěvek upravil mikael: 02.08.2011 13:17:33

příspěvek upravil mikael: 02.08.2011 13:36:35