Výpadky

Internet

Příspěvekod mcyrin » čtv 04. srp 2011 17:46:26

Po výpadku el. nenaběhnul Kazbunda. Pomohlo, ho zapnout... ;-)

účastníci výpravy: já(montér),Effe(řidič),Orvell(klíčník)... :-)
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

Jiřina

Příspěvekod mcyrin » sob 20. srp 2011 17:23:45

Povedlo se mi rozesrat router na jiřině, jsem domluven z Pavlem Šimonem že se na to v 22:00 kouknem v klubovně. Všichni kdo rozumí RB jsou zváni, občerstvení zajistim ;-)
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

Jiřina jede přes zalohu

Příspěvekod efffe » pon 22. srp 2011 11:06:36

Odešel RB u Davida, takže jiřina a asi i zadráha jede přes zálohu. Až se sežene Vašek a nový RB tak by se to mělo rozjet. Jsou nafouklé kondíky a ani přes serial to nic nedělá a nepípne.

RB od davida je mrtvé, je u mě, z klubovny jsem vzal RB 450G , přez winbox se mi nedaří se k němu připojit (asi někdo zadal heslo), přez seriovej port se mi to zase nenabootuje zkončí to u "starting services". Mám tam zkusit nahrát new firmware? ;-)

příspěvek upravil mcyrin: 22.08.2011 14:36:50
  • 0

efffe
 
Příspěvky: 377
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 7

Re: Jiřina jede přes zalohu, opraveno

Příspěvekod vaclavd » ned 28. srp 2011 10:14:58

Opraveno, dal jsem tam nový RB450G. Ještě musím vybalit věci z dovolené :-(

příspěvek upravil vaclavd: 28.08.2011 10:15:20
  • 0

vaclavd
 
Příspěvky: 979
Registrován: stř 31. črc 2013 16:00:35
Reputace: 21

Jiřina jede přes zálohu stále-opraveno

Příspěvekod efffe » pon 29. srp 2011 14:38:33

Nová optika v Jiřině pořád přes zálohu jede, respektivě přes dělnickou. Měl jsem hodně práce okolo, takže už bych se k tomu měl dostat. Prosím velké stahování si nechte na dobu mimo špičku.

UPD: optika jede, blbě nakrimpovaný kabel!!
příspěvek upravil efffe: 31.08.2011 07:38:56

příspěvek upravil efffe: 01.09.2011 21:48:13

příspěvek upravil efffe: 01.09.2011 21:49:52
  • 0

efffe
 
Příspěvky: 377
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 7

DNS dole?

Příspěvekod turinsky » sob 10. zář 2011 12:49:10

Zdá se mi, že nejede DNS, nejméně na Q-Bytu to nejde.
Už to jede.

příspěvek upravil turinsky: 10.09.2011 13:53:45
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 825
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

Re: DNS dole?

Příspěvekod vaclavd » ned 11. zář 2011 11:52:32

Přidej si jako třetí DNS server 8.8.8.8 (veřejný DNS server google) a potřebné interní IP adresy jako www.czela.net si dej jako statické. Já už to neřeším, druhý DNS server jsem udělal, pak se měl dát jinam, tak jsem se o to přestal zajímat. Podívej se na 10.93.58.1.
  • 0

vaclavd
 
Příspěvky: 979
Registrován: stř 31. črc 2013 16:00:35
Reputace: 21

Vodojem - bude výpadek 15.9. čtvrtek 8-9h

Příspěvekod tencl » pon 12. zář 2011 10:45:47

Důvodem je přidání odečtového elektroměru k našemu odběru na vodojemu, provede Stavokomplet, má vysokou spotřebu a neví, zda to není námi.
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

Plánovaný výpadek Volmanova 13.9.2011

Příspěvekod turinsky » pon 12. zář 2011 23:16:02

V úterý 13.9.2011 bude probíhat od cca od 19:45 upgrade hardware na Volmance/Rusalce. Očekávejte přibližně hodinový výpadek.
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 825
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

Plánovaný výpadek CMC 11.10.2011

Příspěvekod mcyrin » pon 10. říj 2011 22:31:02

Výměna chladiče procesoru. Dotkne se to všech AP připojených na CMC(Nedanin,Portu,Diamantu).
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

PředchozíDalší

Zpět na Novinky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'