racky HP - 40U

Jen tak o životě

racky HP - 40U

Příspěvekod chmelej » pát 13. zář 2013 12:32:35

Zdar
pred casem jsem zachranil 2 pekny 40U racky a docasne je uskladnil v garazi. Ale uz mi tam prekazej, takze bych je potreboval nekam presoupnout, v idealnim pripade, aby k necemu byly. Napada vas neco?

https://www.dropbox.com/s/8gxpki9lce6mn3e/rack_hp_40u.jpg

příspěvek upravil chmelej: 13.09.2013 13:06:47
  • 0

Uživatelský avatar
chmelej
Administrátor
 
Příspěvky: 1017
Registrován: úte 16. črc 2013 16:08:45
Reputace: 3

Re: racky HP - 40U

Příspěvekod mcyrin » pát 13. zář 2013 12:54:37

chmelej napsal(a):
Zdar
pred casem jsem zachranil 2 pekny 40U racky a docasne je uskladnil v garazi. Ale uz mi tam prekazej, takze bych je potreboval nekam presoupnout, v idealnim pripade, aby k necemu byly. Napada vas neco?


Hoj,

jeden bude potřeba "sem":http://www.czela.net/forum/showthread.php?threadid=531&postid=54284#54284

Druhýmu poptám uskladnění... Je nějakej složenej nebo je celej?
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 887
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 54

2xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod chmelej » pát 13. zář 2013 13:01:09

Ty racky nemaji bocnice a slozit se nedaj jsou svareny.

Pak je taky jeden velkej rack navic v cine, ten sa da rozlozit, bocnice ma, ale je mensi (na rozvody), takze server z nej couha.
  • 0

Uživatelský avatar
chmelej
Administrátor
 
Příspěvky: 1017
Registrován: úte 16. črc 2013 16:08:45
Reputace: 3

3xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod kovak » ned 15. zář 2013 0:29:49

Jo a ve skladu jsem viděl ten rack, co jsem kdysi věnoval Czele do Záp, je to taky taková chudinka bez bočnic. Ale je (pokud si pamatuju) šroubovací, takže by se dal složit na hromádku. Jestli přebývají racky, tak přednostně použijme ty svařené a šroubované mohou zůstat jako hromádka matroše.

Kdyby se našlo uplatnění pro RACK bez bočnic, tak já nějaké udělám. Na to bych vybavení měl.

Nevyhazujte to do šrotu, byla by to škoda. Kdyžtak si ten dřívější můj (nebo jiný) můžu vzít zpět do garáže a tím udělám místo ve skladu. Ale pššššš před mojí manželkou....

Kovak
  • 0

kovak
 
Příspěvky: 128
Registrován: pon 29. črc 2013 21:18:17
Reputace: 4

Re: racky HP - 40U

Příspěvekod tencl » ned 15. zář 2013 1:49:22

chmelej napsal(a):
pred casem jsem zachranil 2 pekny 40U racky


Do Mochova chci dát dva racky, nejlépe 45U, 800x600.
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

2xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod chmelej » pon 16. zář 2013 10:21:41

v mochove bude bude serverovna?
  • 0

Uživatelský avatar
chmelej
Administrátor
 
Příspěvky: 1017
Registrován: úte 16. črc 2013 16:08:45
Reputace: 3

3xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod tencl » pon 16. zář 2013 11:31:49

chmelej napsal(a):
v mochove bude bude serverovna?


Zatím jeden rack, ale v připravované smlouvě jsou domluvené dva. Druhý tam bude až první nebude stačit.
V nejlevnějším způsobu převodníků zabírají nejvíc místa šasi na 14 převodníků TP link, varianta se switchem SFP WDM je dražší, protože už nejde zůstat ve 100Mbit/s, ale je třeba jít do 1Gbit/s.
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

3xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod tencl » stř 18. zář 2013 4:13:18

chmelej napsal(a):
Ty racky nemaji bocnice a slozit se nedaj jsou svareny.


A ty 40U - když bychom dokoupili jednu bočnici, tak do Mochova by šly, protože umístění má být v rohu místnosti - mají racky dvířka ? Předpokládám, že to je rozměr 800*600, když vidím obdélníkový půdorys, to by bylo ok.
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

4xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod chmelej » stř 18. zář 2013 9:10:22

- rozmery racku jsou 650x1200
- predni dvirka maji, bocnice a zada chybi

příspěvek upravil chmelej: 18.09.2013 09:11:19
  • 0

Uživatelský avatar
chmelej
Administrátor
 
Příspěvky: 1017
Registrován: úte 16. črc 2013 16:08:45
Reputace: 3

5xRe: racky HP - 40U

Příspěvekod tencl » stř 18. zář 2013 9:55:56

chmelej napsal(a):
- rozmery racku jsou 650x1200
- predni dvirka maji, bocnice a zada chybi



Tak to pro Mochov nejde, tam budu mít povoleno dva 800*600
Aha, 1200 znamená že jsou dvoustranné do dvou uliček.
Ale možná bychom je mohli nabídnout Freetelu za slevu na konektivitě ?
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

Další

Zpět na Klubovna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'