Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

co je na síti

Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod vaclavd » ned 15. pro 2013 17:02:01

Nastavili jsme s Davidem Ray na Zadráhu, signál byl -47dBm. Nakonfigurovaj jsem automatické nastavení výkonu a nejvyšší modulace, takže mi to výkon snížilo na 72dBm. Připravil jsem i vlany na switchích a sítě, stačí enablovat jen sítě v ospf. Pojítko jede jen na 5Mbit, protože zbývá zadat klíče na aktivaci vyšší rychlosti a modulací, klíče bohužel nemám :-(

---
[*http://asus.czela.net/tmp/Ray.jpg*]


příspěvek upravil vaclavd: 15.12.2013 16:11:08
  • 0

vaclavd
 
Příspěvky: 983
Registrován: stř 31. črc 2013 16:00:35
Reputace: 22

Re: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod naj.satah » pon 16. pro 2013 14:37:12

Klice nahrany, maximalni vykon nastaven do normy a jedeme s temito prarametry:
Oprava, snizil jsem sirku kanalu a povolilo mi to nastavit vetsi QAM. Takze ted mame 304/256Mbit :)

.[ramovana]
|---------------------
|velicina|1581|menousek
|---------------------
|Radio type| L| U
|Polarization| horizontal| vertical
|Frequency table| rcinfo17-default:10| rcinfo17-default:10
|Bandwidth [MHz]| 56 MHz | 56 MHz
|TX channel [GHz]| L8 - 17.12800| U33 - 17.21550
|RX channel [GHz]| U33 - 17.21550| L8 - 17.12800
|TX modulation| QAM128 ACM / QAM128| QAM64 ACM / QAM128
|TX power [dBm]| -18 ATPC / -18| -18 ATPC / -18
|Net bitrate [Mbps]| 303.64| 256.94
|Max. net bitrate [Mbps]| 304| 304
|RSS [dBm]| -66.0 ATPC / -59| -63.5 ATPC / -59
|SNR [dB]| 27.9 ATPC / 27| 29.6 ATPC / 27
|BER [-]| 0.00e+00| 0.00e+00
|Link uptime| 0 days, 00:26:21

příspěvek upravil Naj Satah: 16.12.2013 13:53:58
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

2xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod vaclavd » pon 16. pro 2013 19:09:36

Zadráha jede ode dneška 14:00 přes nové pojítko Racom Ray 330Mbit, stará dobrá Alcoma měla 85Mbit.

http://10.93.63.241/graphs/iface/vlan348raynapivo/



příspěvek upravil vaclavd: 16.12.2013 19:57:43
  • 0

vaclavd
 
Příspěvky: 983
Registrován: stř 31. črc 2013 16:00:35
Reputace: 22

3xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod mcyrin » pon 16. pro 2013 23:15:00

vaclavd napsal(a):
Zadráha jede ode dneška 14:00 přes nové pojítko Racom Ray 330Mbit, stará dobrá Alcoma měla 85Mbit.

http://10.93.63.241/graphs/iface/vlan348raynapivo/



příspěvek upravil vaclavd: 16.12.2013 19:57:43


Skvělá práce Vašku!!! :-)

Ted už mám v jakoukoliv denní dobu 100Mbit... Kdo má víc? :-D http://speedmeter.internetprovsechny.cz/mereni/2568026
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

4xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod sixtyn » pon 16. pro 2013 23:41:37

mcyrin napsal(a):


Skvělá práce Vašku!!! :-)

Ted už mám v jakoukoliv denní dobu 100Mbit... Kdo má víc? :-D http://speedmeter.internetprovsechny.cz/mereni/2568026


- Na naší veřejné 78.108.97.53 tímto speedmetrem nejde změřit upload.
- Takže se podívajte, co je na Soptíkovi blbě nastavené.
  • 0

sixtyn
 
Příspěvky: 927
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

5xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod mcyrin » úte 17. pro 2013 11:59:49

sixtyn napsal(a):

- Na naší veřejné 78.108.97.53 tímto speedmetrem nejde změřit upload.
- Takže se podívajte, co je na Soptíkovi blbě nastavené.


Zkoušel jsi to měřit na vícero PC??? ;-)
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

5xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod samson » úte 17. pro 2013 17:17:46

sixtyn napsal(a):
mcyrin napsal(a):


Skvělá práce Vašku!!! :-)

Ted už mám v jakoukoliv denní dobu 100Mbit... Kdo má víc? :-D http://speedmeter.internetprovsechny.cz/mereni/2568026


- Na naší veřejné 78.108.97.53 tímto speedmetrem nejde změřit upload.
- Takže se podívajte, co je na Soptíkovi blbě nastavené.


Zajímavá pochvala ... ;)
  • 0

Samson
Uživatelský avatar
samson
 
Příspěvky: 5802
Registrován: úte 30. črc 2013 8:06:31
Reputace: 12

6xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod sixtyn » úte 17. pro 2013 19:27:30

Samson napsal(a):

Zajímavá pochvala ... ;)


- To jsi špatně pochopil !
- **POCHVALA JE VELIKÁ !!!!! ** Neznámým pachatelům.
- Ale něco nám tady odešlo, nebo spíš NESTÍHÁ....


příspěvek upravil sixtyn: 17.12.2013 18:27:51

- UPDATE: tak je to jasné 100Mbit switche musí všechny pryč, nestíhají kapacitou.

příspěvek upravil sixtyn: 17.12.2013 18:44:24

- Ještě poznámka: síťovka od kompu s Win7 nevygeneruje víc jak 190Mbps toku, asi to má Bill někde zaříznuté



příspěvek upravil sixtyn: 18.12.2013 07:54:57
  • 0

sixtyn
 
Příspěvky: 927
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

7xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod mcyrin » stř 18. pro 2013 23:52:52

sixtyn napsal(a):
příspěvek upravil sixtyn: 17.12.2013 18:27:51

- UPDATE: tak je to jasné 100Mbit switche musí všechny pryč, nestíhají kapacitou.

příspěvek upravil sixtyn: 17.12.2013 18:44:24

- Ještě poznámka: síťovka od kompu s Win7 nevygeneruje víc jak 190Mbps toku, asi to má Bill někde zaříznuté



příspěvek upravil sixtyn: 18.12.2013 07:54:57


Nech tam v klidu 100MBit switche (pokud nejdou k tobě), oni se povyměnujou za Gbit až odejdou... :-)


Větší problém vidím v "RB450G":http://routerboard.com/RB450G oni mají prostě problém s malejma packetama, když jsem generoval za Jiřinou provoz z domácího RB na křemílka, tak u 60Mbit FD šlo RB na jiřině do 100%. RB u Davida šel do 100% u cca 200Mbit... Tak jenom tak informace do pléna kterou mi vsugerovala podpora... :-)



  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

7xRe: Ray 330Mbit na Zadráhu připojen

Příspěvekod naj.satah » čtv 19. pro 2013 11:39:20



- Ještě poznámka: síťovka od kompu s Win7 nevygeneruje víc jak 190Mbps toku, asi to má Bill někde zaříznuté




- Vygeneruje, zalezi na HW.
- Co se tyce meraku tak si precti http://www.internetprovsechny.cz/speedmeter-speedtest-speedometer-velky-test-meraku-rychlosti-dostupnych-v-cr/
- Co se tyce tohoto speedmetru, tak Chrome mi v klubovne treba nebyl schopen odeslat vysledek downloadu ktery byl pres 200mbit, takze ve statistice byla velka 0. Ve Firefoxu jsem proti serveru v NFX nameril treba 364.03 Mbps / 79.57 Mbps a u UP jsem se nikdy nedostal pres 96Mbit.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8


Zpět na Původní diskuse

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'