node Nehvizdy

3xRe: Hledá se patron/správce pro Nehvizdy...

Příspěvekod honyo » pon 08. říj 2007 9:36:29

Hydrometrics napsal(a):
Sem asi moc lidí nechodí. Ale kdyby se přece jen někdo hlásil dobrovolně, tak rád přenechám funkci patrona na routeru nehwest. Avízoval jsem to již vloni v dubnu, ale jaksi se do toho nikomu nechce. Časově to ale naprosto nestíhám.Tak se snažte také přispět a být aktivnější!!!!!!!!!
R


Muzete to treba dat do novin v Nehvizdech? Kdyz nikdo necte web. :-( dik
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

4xRe: Hledá se patron/správce pro Nehvizdy...

Příspěvekod sedlicky » pon 08. říj 2007 16:23:27

honyo napsal(a):
Hydrometrics napsal(a):
Sem asi moc lidí nechodí. Ale kdyby se přece jen někdo hlásil dobrovolně, tak rád přenechám funkci patrona na routeru nehwest. Avízoval jsem to již vloni v dubnu, ale jaksi se do toho nikomu nechce. Časově to ale naprosto nestíhám.Tak se snažte také přispět a být aktivnější!!!!!!!!!
R


Muzete to treba dat do novin v Nehvizdech? Kdyz nikdo necte web. :-( dik


Mám zkušenosti s tím, že sem chodí tak 10% uživatelů a dokud to chodí tak ani po ničem nepátrají. Počítám s tím, že bychom v Nehvizdském kurýru otiskli výzvu na zapojení lidí, ale v říjnovém čísle to již nestihneme.
Chvíli počkáme jaká bude odezva zde a do konce měsíce připravím výzvu do kurýra, která vyjde cca 15.11.07.
Příjímám náměty na to co bychom měli zveřejnit na : rsedlicky@centrum.cz
  • 0

sedlicky
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

výkop U Studánky (Lentilkov)

Příspěvekod tom_s » stř 14. kvě 2008 20:47:09

Koukal jsem, že jsou v ulici U Studánky na silnici nastříkané značky, pravděpodobně pro nějaký výkop. Budu zjišťovat na obecním úřadu, o co se jedná. Nestálo by za to do výkopu položit chráničku?
  • 0

tom_s
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

nehvizdy nasazen macguard !

Příspěvekod honyo » stř 28. kvě 2008 9:40:48

Postupne zapinema znovu, vsude macguard.

Kdyz vam neco nefunguje tak pouzijte navod viz zde http://www.czela.net/pub/czela/czela_book/czela_book.pdf
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

konfigurace AP WL-5460AP

Příspěvekod SoukenkaP » pon 29. zář 2008 18:24:48

Dobrý den, můžemi někdo poradit s kofigurací AP WL-5460AP? Z naprosto nepochopitelného důvodpo mne chce AP při přístupu heslo a už. jméno.Nic takového jsem ovšem nezadával a můj bývalý patron také ne.Resetem se tohto hesla pravděpodobně zbavím, ale také se zbavím možnosti připojení na interent.Bývalý patron již žádné konfigurační údaje nemá a já nevím co a kde nakofigurovat. Děkuji.Petr Soukenka, Nehvizdy
  • 0

SoukenkaP
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: konfigurace AP WL-5460AP

Příspěvekod vobecky.tomas » pon 29. zář 2008 21:11:50

SoukenkaP napsal(a):
Dobrý den, můžemi někdo poradit s kofigurací AP WL-5460AP? Z naprosto nepochopitelného důvodpo mne chce AP při přístupu heslo a už. jméno.Nic takového jsem ovšem nezadával a můj bývalý patron také ne.Resetem se tohto hesla pravděpodobně zbavím, ale také se zbavím možnosti připojení na interent.Bývalý patron již žádné konfigurační údaje nemá a já nevím co a kde nakofigurovat. Děkuji.Petr Soukenka, Nehvizdy


Uživatelská jméno je: admin. Heslo: zkus to bez hesla nebo admin. Pokud to nepomůže sežeň si jiný heslo nebo reset.

Pokud Ti internet funguje, proč se potřebuješ do AP dostat?
  • 0

vobecky.tomas
 
Příspěvky: 218
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: konfigurace AP WL-5460AP

Příspěvekod SoukenkaP » pon 29. zář 2008 21:40:17

Bobek napsal(a):
SoukenkaP napsal(a):
Dobrý den, můžemi někdo poradit s kofigurací AP WL-5460AP? Z naprosto nepochopitelného důvodpo mne chce AP při přístupu heslo a už. jméno.Nic takového jsem ovšem nezadával a můj bývalý patron také ne.Resetem se tohto hesla pravděpodobně zbavím, ale také se zbavím možnosti připojení na interent.Bývalý patron již žádné konfigurační údaje nemá a já nevím co a kde nakofigurovat. Děkuji.Petr Soukenka, Nehvizdy


Uživatelská jméno je: admin. Heslo: zkus to bez hesla nebo admin. Pokud to nepomůže sežeň si jiný heslo nebo reset.

Pokud Ti internet funguje, proč se potřebuješ do AP dostat?


protože mne čeká připojení druhého PC k internetu a chtěl jsem vědět také zda mohu pomocí AP propojit dva PC mezi sebou.Heslo admin ani nic podobneho nepomohlo.Vůbec tomu nerozumím.Po instalci AP jsem se tam normálně dostal.
  • 0

SoukenkaP
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

3xRe: konfigurace AP WL-5460AP

Příspěvekod SoukenkaP » pon 29. zář 2008 21:44:20

SoukenkaP napsal(a):
Bobek napsal(a):
SoukenkaP napsal(a):
Dobrý den, můžemi někdo poradit s kofigurací AP WL-5460AP? Z naprosto nepochopitelného důvodpo mne chce AP při přístupu heslo a už. jméno.Nic takového jsem ovšem nezadával a můj bývalý patron také ne.Resetem se tohto hesla pravděpodobně zbavím, ale také se zbavím možnosti připojení na interent.Bývalý patron již žádné konfigurační údaje nemá a já nevím co a kde nakofigurovat. Děkuji.Petr Soukenka, Nehvizdy


Uživatelská jméno je: admin. Heslo: zkus to bez hesla nebo admin. Pokud to nepomůže sežeň si jiný heslo nebo reset.

Pokud Ti internet funguje, proč se potřebuješ do AP dostat?


protože mne čeká připojení druhého PC k internetu a chtěl jsem vědět také zda mohu pomocí AP propojit dva PC mezi sebou.Heslo admin ani nic podobneho nepomohlo.Vůbec tomu nerozumím.Po instalci AP jsem se tam normálně dostal.

Už to funguje user byl skutečně admin, ale heslo bylo jiné.Jsem z toho mimoň.
  • 0

SoukenkaP
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

4xRe: konfigurace AP WL-5460AP

Příspěvekod vobecky.tomas » pon 29. zář 2008 22:13:16

SoukenkaP napsal(a):
SoukenkaP napsal(a):
Bobek napsal(a):
SoukenkaP napsal(a):
Dobrý den, můžemi někdo poradit s kofigurací AP WL-5460AP? Z naprosto nepochopitelného důvodpo mne chce AP při přístupu heslo a už. jméno.Nic takového jsem ovšem nezadával a můj bývalý patron také ne.Resetem se tohto hesla pravděpodobně zbavím, ale také se zbavím možnosti připojení na interent.Bývalý patron již žádné konfigurační údaje nemá a já nevím co a kde nakofigurovat. Děkuji.Petr Soukenka, Nehvizdy


Uživatelská jméno je: admin. Heslo: zkus to bez hesla nebo admin. Pokud to nepomůže sežeň si jiný heslo nebo reset.

Pokud Ti internet funguje, proč se potřebuješ do AP dostat?


protože mne čeká připojení druhého PC k internetu a chtěl jsem vědět také zda mohu pomocí AP propojit dva PC mezi sebou.Heslo admin ani nic podobneho nepomohlo.Vůbec tomu nerozumím.Po instalci AP jsem se tam normálně dostal.

Už to funguje user byl skutečně admin, ale heslo bylo jiné.Jsem z toho mimoň.


Dík
  • 0

vobecky.tomas
 
Příspěvky: 218
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

4xRe: konfigurace AP WL-5460AP

Příspěvekod turinsky » pon 29. zář 2008 22:20:19

SoukenkaP napsal(a):
SoukenkaP napsal(a):
Bobek napsal(a):
SoukenkaP napsal(a):
Dobrý den, můžemi někdo poradit s kofigurací AP WL-5460AP? Z naprosto nepochopitelného důvodpo mne chce AP při přístupu heslo a už. jméno.Nic takového jsem ovšem nezadával a můj bývalý patron také ne.Resetem se tohto hesla pravděpodobně zbavím, ale také se zbavím možnosti připojení na interent.Bývalý patron již žádné konfigurační údaje nemá a já nevím co a kde nakofigurovat. Děkuji.Petr Soukenka, Nehvizdy


Uživatelská jméno je: admin. Heslo: zkus to bez hesla nebo admin. Pokud to nepomůže sežeň si jiný heslo nebo reset.

Pokud Ti internet funguje, proč se potřebuješ do AP dostat?


protože mne čeká připojení druhého PC k internetu a chtěl jsem vědět také zda mohu pomocí AP propojit dva PC mezi sebou.Heslo admin ani nic podobneho nepomohlo.Vůbec tomu nerozumím.Po instalci AP jsem se tam normálně dostal.

Už to funguje user byl skutečně admin, ale heslo bylo jiné.Jsem z toho mimoň.


Ovis má v novějších verzích firmware default heslo **airlive**. Resetem toho zase tak moc nezkazíš, s default konfigurací se určitě nějaká domácí síť vytvoří. Může se Ti stát, že budeš znovu nastavovat filtr MAC nebo zadávat klíč na klientech. Jestli je to domácí router s NATem, tak by to ale neměla být záležitost patrona.
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 822
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

PředchozíDalší

Zpět na Vlákna jednotlivých node

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'