node Nehvizdy

problem nehwest

Příspěvekod honyo » pon 03. lis 2008 18:29:50

Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

Re: problem nehwest

Příspěvekod vaclavd » úte 04. lis 2008 9:45:00

honyo napsal(a):
Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28

Navrhuju zrevidivat situaci v Nehvizdech a eventuelně vyměnit všechen hardware, dal bych tam jednotnou platformu, výměna jedné věci vyřeší jen jeden problém, ale situaci jake celek ne. Občas mi totiž volají nešťasníci z Nehvizd a já nevím, jak jim pomoci.

příspěvek upravil vaclavd: 04.11.2008 08:45:30
  • 0

vaclavd
 
Příspěvky: 968
Registrován: stř 31. črc 2013 16:00:35
Reputace: 18

2xRe: problem nehwest

Příspěvekod honyo » úte 04. lis 2008 9:49:11

vaclavd napsal(a):
honyo napsal(a):
Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28

Navrhuju zrevidivat situaci v Nehvizdech a eventuelně vyměnit všechen hardware, dal bych tam jednotnou platformu, výměna jedné věci vyřeší jen jeden problém, ale situaci jake celek ne. Občas mi totiž volají nešťasníci z Nehvizd a já nevím, jak jim pomoci.

příspěvek upravil vaclavd: 04.11.2008 08:45:30

Jiz navrzeno, uz asi rok. Neni kdo by to udelal. Slibovali ze to udelaji na jare, ale nejsou lidi.

* 1x router debian ( 1 subnet, pro vsechny...)
* 3x peer na mikrotiku


příspěvek upravil honyo: 04.11.2008 08:50:58
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

2xRe: problem nehwest

Příspěvekod krcmar » úte 04. lis 2008 9:52:46

vaclavd napsal(a):
honyo napsal(a):
Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28

Navrhuju zrevidivat situaci v Nehvizdech a eventuelně vyměnit všechen hardware, dal bych tam jednotnou platformu, výměna jedné věci vyřeší jen jeden problém, ale situaci jake celek ne. Občas mi totiž volají nešťasníci z Nehvizd a já nevím, jak jim pomoci.

příspěvek upravil vaclavd: 04.11.2008 08:45:30


konečně nějakej rozumnej návrh, škoda,že přišel tak pozdě a že už nebudu moci posoudit výsledek..:D

příspěvek upravil krcmar: 04.11.2008 09:22:07
  • 0

krcmar
 
Příspěvky: 91
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

3xRe: problem nehwest

Příspěvekod honyo » úte 04. lis 2008 9:55:41

krcmar napsal(a):
vaclavd napsal(a):
honyo napsal(a):
Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28

Navrhuju zrevidivat situaci v Nehvizdech a eventuelně vyměnit všechen hardware, dal bych tam jednotnou platformu, výměna jedné věci vyřeší jen jeden problém, ale situaci jake celek ne. Občas mi totiž volají nešťasníci z Nehvizd a já nevím, jak jim pomoci.

příspěvek upravil vaclavd: 04.11.2008 08:45:30


konečně nějakej rozumnej návrh, škoda, že už nebudu moci posoudit výsledek..:D

Fakt neser!!!


Myslis ze se o to bude starat clovek, kterej mozna ze strechy sveho domu do Nehvizd vidi, ale ma to cca 5km.
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

4xRe: problem nehwest

Příspěvekod krcmar » úte 04. lis 2008 10:32:05

honyo napsal(a):
krcmar napsal(a):
vaclavd napsal(a):
honyo napsal(a):
Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28

Navrhuju zrevidivat situaci v Nehvizdech a eventuelně vyměnit všechen hardware, dal bych tam jednotnou platformu, výměna jedné věci vyřeší jen jeden problém, ale situaci jake celek ne. Občas mi totiž volají nešťasníci z Nehvizd a já nevím, jak jim pomoci.

příspěvek upravil vaclavd: 04.11.2008 08:45:30


konečně nějakej rozumnej návrh, škoda, že už nebudu moci posoudit výsledek..:D

Fakt neser!!!


Myslis ze se o to bude starat clovek, kterej mozna ze strechy sveho domu do Nehvizd vidi, ale ma to cca 5km.


hele sorry, ale nemužu za to, že se na to patron Nehvizd vyprd aniž by to někomu předal

příspěvek upravil krcmar: 04.11.2008 09:32:24
  • 0

krcmar
 
Příspěvky: 91
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

5xRe: problem nehwest

Příspěvekod honyo » úte 04. lis 2008 10:41:43

krcmar napsal(a):

hele sorry, ale nemužu za to, že se na to patron Nehvizd vyprd aniž by to někomu předal

příspěvek upravil krcmar: 04.11.2008 09:32:24

O tom to fakt neni.
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

Re: problem nehwest

Příspěvekod honyo » úte 04. lis 2008 18:23:46

honyo napsal(a):
Na routeru nehvizdy nehwest je problem. Je asi nutne stroj proverit a nejspise vymenit wifi karty Xi-626. Nebo poptat ki, zda neni skladem nejaky mikrotik pro vymenu za mikrotik. Kdo se toho ujme? Predpokladam ze zablokovana fyzicka osoba/ clen krcmar ne, doufam ze ho nezarusil je/ byl tam pripojen. :-))

* poptam ki o mikrotik


příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:31:32

příspěvek upravil honyo: 03.11.2008 17:34:28


Mikrotik mam doma ze skladu RB333+ 3xCM9. Vecer se tim zkusim proklikat. Takze to tam muzete na sokolovnu zitra nekdo dat.

* lidi kdo maji ovislink si budou muset zmenit **Authentication Type:** zda to jiz nefunguje bez zmeny
* moznost nainstalovat router nahoru na stozar.
*
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

2xRe: problem nehwest

Příspěvekod honyo » stř 05. lis 2008 17:45:44

Mikrotik mam doma ze skladu RB333+ 3xCM9. Vecer se tim zkusim proklikat. Takze to tam muzete na sokolovnu zitra nekdo dat.

* lidi kdo maji ovislink si budou muset zmenit **Authentication Type:** zda to jiz nefunguje bez zmeny
* moznost nainstalovat router nahoru na stozar.


* Mam to nainstalovane. kdo chce tak se stavte. melo by to stacit zapojit a jede to. snad. .:-
  • 0

honyo
 
Příspěvky: 1645
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

3xRe: problem nehwest

Příspěvekod SoukenkaP » stř 05. lis 2008 18:17:44

honyo napsal(a):
Mikrotik mam doma ze skladu RB333+ 3xCM9. Vecer se tim zkusim proklikat. Takze to tam muzete na sokolovnu zitra nekdo dat.

* lidi kdo maji ovislink si budou muset zmenit **Authentication Type:** zda to jiz nefunguje bez zmeny
* moznost nainstalovat router nahoru na stozar.


* Mam to nainstalovane. kdo chce tak se stavte. melo by to stacit zapojit a jede to. snad. .:-


Omlouvam se, ale vubec nevim o co jde. Ovislink mám. Musím neco udelat proto,abych mohl internetovat.Teto problematice nerozumim.Petr,Nehvizdy
  • 0

SoukenkaP
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Vlákna jednotlivých node

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'