node Tarot

8xRe: č.p. 1414

Příspěvekod tencl » pát 20. zář 2013 11:50:35

5G tam je, dělal to tuším satah, umístěné u štítu blíž k Husovce.

příspěvek upravil dan_tencl: 20.09.2013 11:50:51
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

9xRe: č.p. 1414

Příspěvekod mcyrin » pát 20. zář 2013 11:53:27

dan_tencl napsal(a):
5G tam je, dělal to tuším satah, umístěné u štítu blíž k Husovce.

příspěvek upravil dan_tencl: 20.09.2013 11:50:51


Vím, ale je to peer z Mceelektroobchod. Což není úplně ok na to aby jsi to rozehnal dál.. :-P Pak potřebuju na střechu abych zjistil zda je moje myšlenka realizovatelná.. :-D
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

7xRe: č.p. 1414

Příspěvekod tencl » pát 20. zář 2013 11:53:55

Samson napsal(a):

To si ty památkáři dělají prdel ne ?

U šlincu v zemi v hloubce do 50 cm se musí dělat výzkum ?

:O


Ano, jde o záchranný výkum, vcelku s nimi souhlasím, když bychom to nefinancovali a nebo když by stihli výsledky výzkumu zpracovat nebo když by nedělali takové problémy se zápůjčkami do možných místních muzeí v obcích. Tohle je tlustá kulturní vrstva, ostatně viz nález koster těsně pod vozovkou u Pečovatelské služby, kde je začátek té oblasti a její hloubka roste směrem ke tvrzi.

příspěvek upravil dan_tencl: 20.09.2013 12:03:55
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

10xRe: č.p. 1414

Příspěvekod tencl » pát 20. zář 2013 11:56:57

mcyrin napsal(a):
Vím, ale je to peer z Mceelektroobchod. Což není úplně ok na to aby jsi to rozehnal dál.. :-P Pak potřebuju na střechu abych zjistil zda je moje myšlenka realizovatelná.. :-D


Myslíš jim zkvalitnit připojení ? proberte to se Satahem až se vrátí, ten si možná fotky udělal. číslo na majitele pošlu.
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

11xRe: č.p. 1414

Příspěvekod mcyrin » pát 20. zář 2013 13:50:47

dan_tencl napsal(a):

Myslíš jim zkvalitnit připojení ? proberte to se Satahem až se vrátí, ten si možná fotky udělal. číslo na majitele pošlu.


To by bylo jedno z druhym. Když tam pošlu MIMO anténou peer tak dle informací z KI to dosahuje 60-100Mbit FD... Ale paraelně bych chtěl zkrátit vzdálenost peeru co jsem vyznačil... Tedy tam dát k MIMO peeru z města do 1414 další 2 peery (na kolonku: ta svítí z Kaple , tak na nedaniny: ty svítěj z cmc) A bud bychom dali jeden peer na AP Kovohutě + člena v kovohutích, či pak dát jeden 5G sektor.. :-P



P.S. Nedaniny co pozoruji, tak sice mají vysoký signál ale malé modulační rychlosti a slabé CCQ. Asi poporostli stromy.

příspěvek upravil mcyrin: 20.09.2013 18:56:57

příspěvek upravil mcyrin: 20.09.2013 18:57:06
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

8xRe: č.p. 1414

Příspěvekod turinsky » pát 20. zář 2013 21:54:33

Si děláš srandu, že je někdo z Přístavní nebo odkud napojený na Máju, když má za zády AP Ruská ... Zkrátit peer z Kaple na Kolonku je v podstatě za nulu, protože se železo prostě přenese. Je otázka, jak jsou v okolí stromy. Ale pozor na to, že jsou v cestě oba Englsáky. S Nedaninami to podle mě bude ještě horší, protože se skrz ty Englsáky potřebuješ dostat k zemi. Z Kaple na Kolonku svítíš mezi ty dva baráky, ze CMC na Nedaniny obcházíš ty paneláky z jihu.
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 825
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

9xRe: č.p. 1414

Příspěvekod mcyrin » sob 21. zář 2013 14:35:47

turinsky napsal(a):
Si děláš srandu, že je někdo z Přístavní nebo odkud napojený na Máju, když má za zády AP Ruská ... Zkrátit peer z Kaple na Kolonku je v podstatě za nulu, protože se železo prostě přenese. Je otázka, jak jsou v okolí stromy. Ale pozor na to, že jsou v cestě oba Englsáky. S Nedaninami to podle mě bude ještě horší, protože se skrz ty Englsáky potřebuješ dostat k zemi. Z Kaple na Kolonku svítíš mezi ty dva baráky, ze CMC na Nedaniny obcházíš ty paneláky z jihu.


No nedělám, když jsem to prověřoval tuším na podzim tak signál na 2,4G byl. Dokonce tam byl připojen na Ruský jeden člen, hádej co se dělo na jaře když obrazili stromy.. :-D Tak jsem vylezl na stožár a z mobilem v ruce zjistil co má nejlepší signál. Kupodivu bařina byl nejsilnější, proto jsou an tom připojeni.. :-P

No není to úplně pravda, železo na 1414 budeme muset koupit (RB433, karty + spotřebák a silnej peer). Antény pak akorát vezmeme ze skladu a dáme je na 1414 a z města je sundáme, tam bych viděl přenášení železa. :-P

No máš pravdu že největší překážkou jsou Englsáky. No v každém případě bych se chtěl podívat na střechu na skutešnou viditelnost, ale nevipadá to úplně růžově... :-P
  • 0

mcyrin
 
Příspěvky: 896
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 57

Tarot - v Husově ulici dokončeno

Příspěvekod tencl » pát 15. lis 2013 1:24:09

Dnes jsem dokončil poslední dodělávky kabeláže úseku kotelna Na stráni - Tarot (Husova), dokumentace viz http://www.czela.net/wiki/index.php/Husova . Další zásahy prosím psát do dokumentace a fotit, použitá vlákna a nové svary atd.

Úsek Tarot - rozvaděče Turek, Bělina svařuje Satah, až bude hotovo, lze udělat nějakou dokumentaci.

příspěvek upravil dan_tencl: 15.11.2013 00:24:36
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

Re: Tarot - v Husově ulici dokončeno

Příspěvekod sixtyn » pát 15. lis 2013 22:14:30

dan_tencl napsal(a):
Dnes jsem dokončil poslední dodělávky kabeláže úseku kotelna Na stráni - Tarot (Husova), dokumentace viz http://www.czela.net/wiki/index.php/Husova . Další zásahy prosím psát do dokumentace a fotit, použitá vlákna a nové svary atd.

Úsek Tarot - rozvaděče Turek, Bělina svařuje Satah, až bude hotovo, lze udělat nějakou dokumentaci.

příspěvek upravil dan_tencl: 15.11.2013 00:24:36


Moc pěkná práce v terénu....nemám slov....
  • 0

sixtyn
 
Příspěvky: 926
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

2xRe: Tarot - v Husově ulici dokončeno

Příspěvekod tencl » pát 15. lis 2013 22:34:26

Děkuji. Chyběl mi sice jen jeden svar, ale hlavně elektrorevize na Tarot a kupa dokumentace, navíc za ten rok se už leccos změnilo, tak jsem to musel dost aktualizovat...No máme sice zimu na krku, ale práce venku je pořád víc než dost, dnes jsem například řezal flexou asi 30m šlicu v betonu a panelu (sbíječka, pokládka a betonáž bude v týdnu), zítra budeme zafukovat hafo budoucích přípojek v Mochově.

příspěvek upravil dan_tencl: 15.11.2013 21:34:49
  • 0

tencl
 
Příspěvky: 6221
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 101

PředchozíDalší

Zpět na Vlákna jednotlivých node

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'