od tencl » čtv 28. dub 2005 21:11:42
> oook napsal(a):
> Nejsem si uplne jist, co myslis tim problematickym napojenim do dalsich casti
> site. Take si nejsem jist, jaky je vztah mezi cenou sita a jeho ziskem.
cena sita byla velmi levna, aby vam spoj co nejdrive sel, elektrikar mel problem s financovanim. kdyz ovsem vidim, ze tvoje chut se hadat je vetsi nez vule mit spoj a zkousnout svuj osobni problem k Simovi, tak toho zpetne lituju.
> Pokud se tyce te druhe strany, stale cekam na to, az si na Zapy budu moct dat nejake zarizeni.
toz cekej.
> Doufal jsem, ze jsi pochopil to, ze jeden smerovac proste nemuze byt
> ve dvou autonomnich systemech. Zkusim to jeste jednou: JEDEN SMEROVAC
> NEMUZE BYT VE DVOU AUTONOMNICH SYSTEMECH.
> Pokud chces dalsi spoj s CLOUDem Prosek, doumluv se prosim se Simou.
jednu cestu jsem ti navrhl, a to, ze by z nedostatku mista nez se to vyresi jeden router dostal ncx rozsah, to jsi ovsem zamlcel. Nechapu proc jdes cestou sporu misto cestou hledani nejlepsiho docasneho a nejlepsiho trvaleho reseni.
> Ja nedelam soudce.
delas - oznacujes viniky. To dela soudce.
Na druhou stranu si vyprosuju, aby mi nekdo rikal
> cosi o neduvere.
To je fakt. Tva prilis ostra vyjadreni v diskusich tady nejsou vnimana jako pratelska, od nekoho na jehoz slova je súpoleh, kdyz interpretace slov se meni.
Take si vyhrazuju, aby mi nekdo predhazoval, ze novy
> rack nefinancuju. Nabidl jsem zarizeni (okamzite a zadarmo) za podminek, ktere jste neprijali. Takze o nefinancovani pomlc.
Faktem je, ze nefinancujes, nebot tve podminky znamenaly ze bychom nemohli garantovat chod NCX. Ale klidne muzes ty nebo vas cloud slozit na ucet castku ve vysi 1/3 nakladu na novy rack nebo na budnik, chces-li financovat spolecnou infrastrukturu.
> Naopak si dovolim (poprve a naposled) poukazat na to, ze bych povazoval za minimalne slusne a korektni, abys mi poskytl moznost pripojit nas CLOUD k zarizeni, ktere jsem pro NCX poskytl.
Stale se o to snazim, v dobe kdy jsme delali spoj na Prosek, nebylo o nejakych Repnych polich ani vidu/slechu.
Docela mne mrzi, ze si navzajem piseme prispevky, ktere berou chut do prace, zatimco treba s Melnikem, Neratovicemi nebo Kladnem delame uz spolecne projekty jako partneri co si duveruji. S tebou se jen hadame o blbostech kolem elementarniho pripojeni jako souperi a nic dobreho z toho nevidim ze by vzniklo. Proc to povazujes za dobry zaklad do budoucna to nechapu.