Nějaké poruchy v Káraném

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod rubes » ned 19. říj 2014 14:59:19

Už je to zase. Vím, že jsem otravnej, ale momentálně (po nemoci) je to jediné spojení a zábava. Stálé střídání a na dnešek to v noci nejelo vůbec.

Ping Download Upload Datum
9.82 ms 17.18 Mbps 11.57 Mbps Dnes, 14:50
6.58 ms 19.27 Mbps 13.09 Mbps Dnes, 14:49
6.57 ms 17.37 Mbps 9.98 Mbps Dnes, 14:48
6.89 ms 18.64 Mbps 16.13 Mbps Dnes, 14:47
44.82 ms 24.71 Mbps 14.99 Mbps Dnes, 14:46

Sekají se stránky - hrozně pomalé načítání.
  • 0

rubes
 
Příspěvky: 42
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod turinsky » pon 20. říj 2014 8:22:07

20 Mbit/s download přeci není pomalé připojení. Obávám se, že problém bude jinde. Dělají to všechny stránky nebo třeba jen některé?
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 823
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod rubes » pon 20. říj 2014 16:43:07

Jo - s tou rychlostí by byla spokojenost, ale to načítání mne štve.
Dělají to všechny stránky a PC jsem projel na malware a spyware.
  • 0

rubes
 
Příspěvky: 42
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod Filip » pon 20. říj 2014 17:43:55

Co přesně znamená „sekají se stránky – hrozně pomalé načítání“? Jak se to projevuje? Zadám adresu do prohlížeče, dlouho trvá, než se vůbec něco zobrazí, nebo se zobrazí část stránky a trvá, než se načte zbytek, nebo se zobrazí stránka celá, ale prohlížeč dál něco stahuje? Prohlížeče umí zobrazit načítání jednotlivých prvků stránky (třeba v Chrome je to F12 a pak záložka Network), z toho je pak vidět, na co se čeká.
  • 0

Filip
 
Příspěvky: 426
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 13

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod rubes » pon 20. říj 2014 19:57:17

Někdy se stránka načte částečně, někdy celá, ale stále se točí kolečko, jako by ještě něco hledala, jindy perfektně a hned.
Nevím, zda-li je to prohlížečem (mozilla). Potřebuji ale autorefresh (hraji jednu hru).
U mozilly mi připadá nejjednodušší ovládání. Ale fakt jsem amatér. :oops:
  • 0

rubes
 
Příspěvky: 42
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod turinsky » úte 21. říj 2014 1:03:02

rubes píše:Nevím, zda-li je to prohlížečem (mozilla)

Pokud vím, tak Mozilla Firefox je docela slušný žrout systémových zdrojů (hlavně paměti) a jako takový dokáže pěkně zpomalit celý comp. Zkus Chrome nebo IE od verze 10 nahoru. Třeba zjistíš rozdíl :(
  • 0

turinsky
 
Příspěvky: 823
Registrován: pon 29. črc 2013 22:47:20
Reputace: 26

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod efffe » úte 21. říj 2014 10:01:14

A dělá to na více počítačích? Přijde mě to nějaké divné, u nás mě taký říkají že mají pomalý net, ale je to kvůli starému kompu, když si přivezu svůj stroj, tak je to někde trochu jinde..
  • 0

efffe
 
Příspěvky: 377
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 7

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod rubes » úte 21. říj 2014 16:27:45

Tak to nemám ponětí. Pravda, mám starší stroj, ale začalo to blbnout až teď. :?
  • 0

rubes
 
Příspěvky: 42
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod rubes » úte 21. říj 2014 16:29:50

Nj - když já ten autorefresh fakt potřebuju, když nechci stále mačkat F5.
Zkusím to. :?
  • 0

rubes
 
Příspěvky: 42
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Nějaké poruchy v Káraném

Příspěvekod Filip » úte 21. říj 2014 20:18:51

Ve Firefoxu se podobný nástroj aktivuje také klávesou F12 a pak je to záložka "Síť". Tam by mělo být vidět, na co prohlížeč čeká nebo co se nestáhlo.
  • 0

Filip
 
Příspěvky: 426
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 13

PředchozíDalší

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
Reputation System ©'