Čím to je, že teď chodí špatně net ?

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Čím to je, že teď chodí špatně net ?

Příspěvekod Kaba » pát 12. pro 2003 11:29:44

Hi all.
Čím to je, že teď zhruba poslední tři dny chodí blbě net ?
Stránky nabíhají pomalu nebo vůbec, rychlost stahování klesá a zase stoupá a zase klesá atd...
A přitom pingy na hlavní všesměrovku jsou dobré. Je to tím, že nás někdo ruší ?
  • 0

Kaba
 
Příspěvky: 845
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Čím to je, že teď chodí špatně net ?

Příspěvekod majkl » pát 12. pro 2003 13:15:56

čao, jo je to tím.

Na AP u Licy se pokouší někdo připojit, přeladil jsem spoj na jinej kanál, takže to alespoň tak nějak běží.

Musíme ho najít, zaměřit a rozbít mu okna :)
  • 0

Uživatelský avatar
majkl
Administrátor
 
Příspěvky: 3545
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 17

Re: Re: Čím to je, že teď chodí špatně net ?

Příspěvekod vepper » pát 12. pro 2003 19:00:01



> Musíme ho najít, zaměřit a rozbít mu okna :)


rad bych se treba nejak pripojil a pomoh v hledani toho XYZ
az pujdete na ty okna, tak du s vama !!
:-D
  • 0

vepper
 
Příspěvky: 74
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Čím to je, že teď chodí špatně net ?

Příspěvekod Stepaquzz » pát 12. pro 2003 19:38:45

Az ho budete mit tak ho oznacte ne mape....
Umividime jestli ho prejdou podobne napady jako rusit czela.net [hohohoHOHOHOHOOOO] ::zlodussky smich::

> vepper napsal(a):
>

> > Musíme ho najít, zaměřit a rozbít mu okna :)

>
> rad bych se treba nejak pripojil a pomoh v hledani toho XYZ
> az pujdete na ty okna, tak du s vama !!
> :-D
>
  • 0

Stepaquzz
 
Příspěvky: 101
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Čím to je, že teď chodí špatně net ?

Příspěvekod bilbo » sob 21. úno 2004 14:45:39

Mno co jsem od sebe koukal tak se tu objevujou cykly (mezi jindrou a mikaelem)
Michalu Perlikovi jsem to uz rekl, takze to asi spravi. Ale napadlo mne, jestli neco takovyho nemuze byt i nekde jinde .... takovej zacyklenej paket proleti linkou asi 30x tam a zpatky nez na TTL chcipne, coz asi propustnosti linky moc neprida.... ja se pak casto nemuzu dostat ani treba na vochomurku (za coz nas pockytovatel nemuze), natoz pak na net.
Mozna by to chtelo omrknout konfiguraci ....

bilbo@bilbo:~$ traceroute -n mikael.czela.net
traceroute to mikael.czela.net (212.96.170.137), 30 hops max, 38 byte packets
1 * * 10.93.19.1 36.648 ms
2 * * *
3 10.93.19.1 45.097 ms * *
4 10.93.1.33 97.789 ms 143.459 ms *
5 * * 10.93.19.1 8.250 ms
6 10.93.1.33 18.372 ms 48.733 ms 177.553 ms
7 10.93.19.1 35.645 ms 20.865 ms 11.088 ms
8 10.93.1.33 13.337 ms 43.168 ms *
9 10.93.19.1 21.340 ms 25.806 ms *
  • 0

bilbo
 
Příspěvky: 37
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Stahovači z čínský zdi zamyslete se nad sebou!!!

Příspěvekod mitch » pát 04. čer 2004 21:29:28

Vzdyt je to hrozny.... To preci nejde aby v 7 hodin ne-li driv byl ping na vochomurku 350ms!!! Jste preci rozumni lidi, a koukam ze si myslite ze jste na netu sami nebo co.... Nekteri by si treba zahrali po netu... Jinak jsem s pingem spokojen od ty doby co jedem pres Sloane:)
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

Re: Stahovači z čínský zdi zamyslete se nad sebou!!!

Příspěvekod ravenak » pát 04. čer 2004 23:33:33

> Mitch(CZ) napsal(a):
> Vzdyt je to hrozny.... To preci nejde aby v 7 hodin ne-li driv byl ping na vochomurku 350ms!!! Jste preci rozumni lidi, a koukam ze si myslite ze jste na netu sami nebo co.... Nekteri by si treba zahrali po netu... Jinak jsem s pingem spokojen od ty doby co jedem pres Sloane:)

jak vidíš tak to jde ...
  • 0

ravenak
 
Příspěvky: 279
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Stahovači z čínský zdi zamyslete se nad sebou!!!

Příspěvekod zhago » sob 05. čer 2004 1:14:06

> Ravenak napsal(a):
> > Mitch(CZ) napsal(a):
> > Vzdyt je to hrozny.... To preci nejde aby v 7 hodin ne-li driv byl ping na vochomurku 350ms!!! Jste preci rozumni lidi, a koukam ze si myslite ze jste na netu sami nebo co.... Nekteri by si treba zahrali po netu... Jinak jsem s pingem spokojen od ty doby co jedem pres Sloane:)

> jak vidíš tak to jde ...

Jo, jde to...
Ovsem, kdyz neco nutne potrebuju, tak to proste stahnu :)
To Mitch: A prestan si porad stezovat, snad jsem ti to vysvetlil po icq:)

příspěvek upravil zhago: 05.06.2004 01:22:16
  • 0

zhago
 
Příspěvky: 133
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Re: Re: Stahovači z čínský zdi zamyslete se nad sebou!!!

Příspěvekod mitch » sob 05. čer 2004 8:25:22

> To Mitch: A prestan si porad stezovat, snad jsem ti to vysvetlil po icq:)


To jsem neměl na mysli jen tebe.....
  • 0

mitch
Administrátor
 
Příspěvky: 1311
Registrován: čtv 01. srp 2013 16:00:47
Reputace: 0

Re: Re: Re: Re: Stahovači z čínský zdi zamyslete se nad sebou!!!

Příspěvekod Stepaquzz » sob 05. čer 2004 9:37:58

Ztahovcsky mor --> clovek ma neodolatelnou chut ztahovat co nejvic a co nejbrutalnejsima downloaderama a to nejlip pres den

misto vyskytu --> cinska zed

lecba --> 1)nuzky
2)nuzky na kabel
3)cvak
4) :))))
  • 0

Stepaquzz
 
Příspěvky: 101
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Další

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
Reputation System ©'