Mikrotik - v logu ssh info | client timeout

Najdou se vždy a všude, ani nám se nevyhnou :(

Mikrotik - v logu ssh info

Příspěvekod johnysak » sob 28. črc 2012 13:41:43

ahoj,

tohle jsem nasel v logu a opakuje se to kazdou chvili uz minimalne dva dny.

V connections jsem nasel nekolik spojeni 22 na 10.93.200.102. Dokazete mi nekdo k tomu neco rict?

diky za rady.

Johny
  • 0

johnysak
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

Re: Mikrotik - v logu ssh info

Příspěvekod naj.satah » pon 30. črc 2012 10:44:03

Cau,

to dela nastroj od Mikrotiku - The Dude bezici pokusne na jednom kompu z klubovny. Jeste jsem ho plne nedokonfiguroval.

H.
  • 0

Ať je Únor nebo Leden, Naj Satah je jenom jeden.
Uživatelský avatar
naj.satah
 
Příspěvky: 1367
Registrován: pon 29. črc 2013 22:07:09
Reputace: 8

2xRe: Mikrotik - v logu ssh info

Příspěvekod johnysak » pon 30. črc 2012 10:48:48

ok, diky za info
  • 0

johnysak
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

Mikrotik

Příspěvekod Hurda » sob 04. srp 2012 11:07:44

Ahoj,
ve druhém pc se mi při načítání stránky internetu přepíše cesta a objeví se mi žádost o jméno a heslo Hotspot Gateway powered by Mikrotik. Ať napíšu jakoukoliv adresu tak se přepíše a naskočí toto okno. Heslo jsem nikam nezadával a nevím co tam dát. Poradíte mi co s tím udělat a jak se toho zbavit? Dík Bohouš
  • 0

Hurda
 
Příspěvky: 38
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Re: Mikrotik

Příspěvekod johnysak » sob 04. srp 2012 11:17:16

Mas to pc spravne v netadminu? Nejsou o nem data na mikrotiku zrejme a proto te to hazi na stranku hotspotu.
  • 0

johnysak
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

2xRe: Mikrotik

Příspěvekod Hurda » sob 04. srp 2012 11:24:19

Do 31.7.2012 to fungovalo bez problémů a nevím, že bych něco přestavoval.Navíc se nedostanu ani do czelanetu. Všechny adresy upraví a chce jméno a heslo


příspěvek upravil Hurda: 04.08.2012 11:28:51
  • 0

Hurda
 
Příspěvky: 38
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

3xRe: Mikrotik

Příspěvekod johnysak » sob 04. srp 2012 11:42:34

dokazes mi rict jakou ma MAC adresu ten pocitac?
  • 0

johnysak
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

4xRe: Mikrotik

Příspěvekod Hurda » sob 04. srp 2012 12:04:54

měla by být 00-26-9e-8c-5d-8c
  • 0

Hurda
 
Příspěvky: 38
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

5xRe: Mikrotik

Příspěvekod johnysak » sob 04. srp 2012 12:10:28

kam jsi pripojenej? popr. mi rekni ip toho pocitace, co ted zrovna ma. zkusim to nejak dohledat a pokusit se zjistit kde by mohl byt problem
  • 0

johnysak
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 1

6xRe: Mikrotik

Příspěvekod Hurda » sob 04. srp 2012 12:25:39

ip 10.93.0.80
jsem připojený na peklo Nehvizdy
adresa kam mě pořád přesměrovává a kde chce heslo je 10.93.0.40 což je Peklo.
MAC adresa na kterou to běhalo je 00-02-72-63-a0-b6. Na peklo jsem připojený bezdrátem do krabičky a z krabičky mám 3 kabely ke 3 PC. Z toho 1 běží bez problémů (Vista 32) a dva NTB mají stejný problém (V7 64)

příspěvek upravil Hurda: 04.08.2012 12:26:57

příspěvek upravil Hurda: 04.08.2012 12:43:39
  • 0

Hurda
 
Příspěvky: 38
Registrován: sob 16. lis 2013 16:02:18
Reputace: 0

Další

Zpět na Problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků

cron
Reputation System ©'